min dag…

…blev då inte alls som jag hade tänkt mig.

Hade tänkt utföra underverk i köket. Hade planerat in bullabak och senapstillverklning.

PhotobucketMen först skulle jag bara åka hastigt och lustigt till Asko och till Wiklund. Var ute efter en linnelöpare till matbordet i vardagsrummet. Tänkte också hålla utkik efter kuddfodral  i linnefärg, och dom fick int vara dyra, varken fodralen eller löparen.

Som det nu alltid är med mig tar allting alltid mycket längre tid än vad jag har tänkt mig. Så någo underverk har det int blivit i köket idag. Men löparen hittade jag på Eurokangas som metervara för en billig penning. Passliga kuddöverdrag hittade jag på Asko. Löparen som förövrigt är en ”laudeliina” (på svenska Bastulavaduk, eller??? 😉 ), men vad gör det, det är ju bara jag som vet vad den egentligen borde användas till 😉

PhotobucketHär om kvällen då jag var uppe och sydde mina hjärtan, såg mitt strykjärn sina sista dagar. Den föll från strykbrädet i golvet och gick sönder.

PhotobucketBekände igår mina synder för min man då vi var och handlade med hopp om att vi skulle köpa ett nytt. Men sini..han sku se först..vilket betyder att jag kommer att få ett strykjärn i födelsedagsgåva…hur roligt är det på en skala från 1 – 10?? Vill nu int vara otacksam och bla..bla…bla..men jag är barnsligt förtjust i gåvor och försöker alltid hitta den ultimata gåvan åt andra..varför måst då jag nöja mig med ett strykjärn. Det är som att köpa en hammare åt honom, ju!!!! Jag önskar mig hellre frid på jorden, mat och vatten åt alla människor och trygga hem åt alla barn. Men helt ärligt utan att vara ironisk och otacksam…det behöver int vara någo dyrt…bara det är något som köps med eftertanke och med tanke på vad jag tycker om.

Efter att nu ha vakat länge flera nätter och stigit upp tidigt flera mornar, tänker jag slänga mig i soffan framför en hoppeligen bra film, dricka glögg och äta choklad. Sen tänker jag gå och lägga mig och hoppeligen igen i morgon vakna tidigt. För då skall det sannerligen gå undan. Då börjar julbaket.

PhotobucketTill sist en bild av min älskade Madonna som har fått ett värdigt smycke.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till min dag…

 1. Gun skriver:

  Vad härlig senapsburk du har. Man kan väl använda saker till annat än dom är avsedda för, det kallas väl kreativitet:)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..det tycker jag också..för senapsburken är den också avsedd för socker..men när jag såg den..tänkte jag på senap 🙂

   Gilla

 2. altorpet skriver:

  Ett strykjärn vill inte jag heller få i gåva. Skulle Gubben komma på den tanken är nog risken stor att han fick den i huvudet 😉

  Gilla

 3. elovena skriver:

  Neme! Va säjer ni, jag som uttryckligen BETT att få ett strykjärn i julklapp! Va e de för fel med det?? Jag kan ju köpa annat själv, sånt jag tycker om, men en ”trist” sak som ett strykjärn är ju lätt som en plätt för nån kaar att välja. 🙂 Nej, flickor, nu ska ni svänga på steken och ta emot strykjärn på löpande band! 😀

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Håller med dig..att du har en point där..men ändå 😉 Vill nog int ha ett strykjärn..hur du än försöker övertyga mig 😉 😀

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s