det blev inga..

…stordåd idag heller som jag hade tänkt mig.

Det blev en sov till klockan fyra på eftermiddagen dag istället. Otroligt vad jag har varit trött och ändå gick jag i tid i säng igår. Orsaken till tröttheten är nog definitivt min sömnbrist under veckan, men en halv påse chips och en hel dippsås på kvällen gjorde då inte saken bättre.

Steg upp tills det var dags att laga mat åt min familj.

Tog mig ändå i kragen och lagade bulladeg. Medan degen jäste gick jag igen och la mig. Vilket nu int var länge, en bulladeg som jäser på en halv timme. Bakade bullar till tonerna av min favorit julskiva sen flera år tillbaka. Celine Dions ”These are the special times”.

Photobucket

Nu efter mitt kvällsbak är jag mer än nöjd. Skall ännu laga pepparkaksdeg tills i morgon. Sen skall jag lite slösurfa och efter det går jag i säng.

Ännu ”These are the special times”

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till det blev inga..

  1. Gun skriver:

    Vad fina bullar det blev!

    Gilla

  2. vandravidare skriver:

    Gomåron 🙂 Vaknar till att det finns snö på marken …jippiiiii-Ha en bra dag! Kram

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s