födelsedag i förskott

Hos oss gratulerar man mig alltid kvällen före min födelsedag. Min man stiger upp med tuppen, men det gör ju int jag. Så på det här sättet behöver int han stressa med nåt annat än sig själv på morgonen och jag får sova.

Detta förstod ju jag, när det ikväll började tisslas och tasslas här i knutarna. Satt helt lugnt här vid datorn och slösurfade.

Plötsligt ringde det på dörren och in kom en bästaste vän. Vi har kommit överens om att inte köpa julgåvor åt varandra, men hon hade int kunnat hålla sig. Hon hade hittat en sak som det bara skrek Hanna om. Och då måste hon bara köpa den åt sin bästaste vän, sa hon….aaaawwwww…vad glad jag blev. Vad gulligt av henne. När jag öppnade paketet visste jag precis vad hon menade….den gåvan är nog såååå jag.

PhotobucketEn så vacker ängel i sin enkelhet. Den skall inte packas ner med alla julsaker efter julen..den skall definitivt stå framme och förgylla varje dag i mitt liv.

Jaaa..och så var det detta tisslande och tasslande, som fick ett avbrott då vännen kom hit. Nästan medetsamma efter att hon stängt dörren om sig, kom två döttrar ,en man och en hund sjungande mot mig i köket.

Jag fick ett paket…och jag visste direkt vad det var..månne ni kan gissa..

Photobucket…jooo..ett strykjärn i kärlekens färg… 😉 …

Efter att jag hade öppnat paketet och varit måttligt glad..för nog måst man ju vara tacksam..oberoende hur man känner det 😉 ..kom det plötsligt fram ett kort..

Photobucket…joooo…jag fick en bil..en nygammalbil…en bil som vi kört med redan i typ fem år..för att den har varit Uffens firmabil. Nu skall han få en ny firmabil och då köpte han den gamla ”åt mig” 🙂

Inte så illa på en skala från 1 – 10, må jag säga. En nyare bil behövs nog minsann. Nu kan Ebba sitta i bakluckan istället för på baksätet. Nu har jag krockkuddar, ifall jag i misstag sku råka krocka. Så med andra ord en mycket säkrare och stabilare bil än den jag har haft.

Det var det om mitt födelsedagsfirande. Imorgon blir jag igen ett år äldre. Äldre och mognare…daaaahhhh…pyttsan. Nog äldre, men mogen, undrar om jag nånsin blir det.

Ännu en bild på min Amaryllis som jag fick av systran min till lillajulen då dom var här. Riktigt snart slår den ut.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till födelsedag i förskott

 1. greta skriver:

  Har den ääran i daa på DIN föödelse daa . . . .host, host
  försöker sjunga med mon skrovliga röst.
  Inte illa med en BIL i födelsedagspresent 🙂

  Gilla

 2. Gun skriver:

  Grattis på födelsedagen. Vilken fin ängel du fick, den skall absolut inte packas ner. Härligt strykjärn, kanske det känns roligare att stryka nu:) Wau, en bil. det kan man väl kalla en maffig födelsedagsgåva, kör tryggt!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Ja..är den int fin. Kanske..kanske..kanske…eventuellt 😉 Med den här kör jag garanterat tryggare än med min gamla.

   Gilla

 3. kamomilla skriver:

  Grattis! Det var inte illa det! 🙂

  Gilla

 4. Ninette skriver:

  Det var inte illa firat på födelsedagen det! Grattis!

  Gilla

 5. Camilla skriver:

  Grattis på födelsedagen …….finfin gåva.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s