kanske, kanske..

…kanske, får vi en vit jul i år ändå. Nu behöver det orka vara kallt bara några dagar, och snöa sådär precis tillräckligt för att allt skall vara vitt, vitt, vitt. Men så att man int blir insnöad, för det är int roligt med tanke på trafiken julen för med sig.

Här i huset har Ebbas utevistelser skötts av Elin dom senaste dagarna. Jag har bara int haft tid. Idag var jag tvungen, för idag finns det ingen Elin här hemma som gör det. Den här dagen gick jag gladeligen ut. Vilket härligt väder. Vi gick runt golfbanan och njöt av den lilla snön som finns och av solen som faktiskt har visat sig här idag. Vet int när jag såg den senast.

PhotobucketPhotobucketSa åt Ebbasen att hon sku sitta…nå det ville hon då rakt int idag..hon bara stod där och såg från höger till vänster..undvek helt min kamera och min blick. Vad nu då..såg det ut som om hon tänkte. Ja vete tipporna vad som rör sig i en hunds huvud.

PhotobucketKonstigt hur allt blir vackert bara det får lite snö och kristaller på sig.

PhotobucketSolen gnistrade i snö/is kristallerna.

PhotobucketPhotobucketSååå vackert..efter allt det dystra vi fått dras med i flera månader.

Nu skall jag hoppa i duschen och göra mig redo för ett möte. Sen åker jag till stan för att handla julmaten med min man. Brukar int skriva listor, men idag har jag faktiskt gjort det, vill int glömma nånting. Men hur det nu är med listor tenderar man glömma nånting likaväl. Ingen panik är det ju ännu, butikerna är ju öppna ännu några dagar.

Ha en skön fortsatt onsdag 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till kanske, kanske..

 1. vandravidare skriver:

  Gomåron 🙂 En vit jul vill vi ha!Inte mycket snö här heller men jag hoppas att det lilla som finns inte smälter bort.Vilka fina snökristaler du har fångat! (pst vi har köpt ett makro-objektiv, julklapp till sonen)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Gomåron. Visst vill vi det..ännu ligger den lilla snön kvar på marken idag morgon..få se hur det blir till eftermiddagen. Usch..nu blev jag avundsjuk…ett sånt objektiv ligger högst på min önskelista och en ordentlig blixt. Han blir säkert superglad för sin julklapp. Han som är så intresserad av att fota naturen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s