all tid i världen

Det kunde man tro att jag har. Först rusar jag hit och dit på förmiddagen och lite in på eftermiddagen. Sen börjar jag fota och nu sitter jag här.

Jag har bara tusen saker att göra, men det tycks int bli till nånting.

Hursomhaver har jag nu räknat att jag sytt åtminstone 20 hjärtan med pärlband. Sydde åt mig själv några stycken också. Det ena sydde jag till vessan och dom andra jag sydde vet jag int vart jag skall sätta. Hade en vision..men den gick i kras..tyckte int det riktigt passade.

Till Vessan sydde jag egentligen två hjärtan. Ett utan pärlband och ett med.

Photobucket

PhotobucketSå nu ser det ut såhär på våran toalett. Måste disa till fotona lite så att int alla skavanker och fulheter syns.

PhotobucketUppe på toalettskåpet invid porslinpottan sitter nu den här bröstfagra ängeln.

PhotobucketOch det ensamma hjärtat hänger på en knagg vid handdukarna. Det var meningen att jag sku sätta nån doft i det..men det glömde jag helt bort. Kanske bara bra, för jag brukar alltid sätta för mycket, och då får man int annat än huvudvärk.

Nu är vessan julfin i varjefall. Nu återstår resten av huset. Plus köttbullar, plus sillar, plus gravad lax och senap. Tror jag går och lägger mig med tuppen inatt 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till all tid i världen

 1. elovena skriver:

  Såå fina dina hjärtan! Pysslemamman 🙂 Här sys det också värrigare Tilda-djur, vet du dedär ekorrarna som sitter med huvudet lite på sned och håller en kott i tassarna. Första är färdig och blev precis så gullig som på bilden, men den tycks ha vissa svårigheter med balansen… 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Men det är nog liten skillnad mellan att sy hjärtan och tilda-djur. Vill Också kunna. Jo jag vet, såååå söööt. Om nån är duktig på att sy så är det du 🙂

   Gilla

 2. Ulla skriver:

  Ja, det låter så bekant det där med att först inte få något gjort o sen börja mitt i natten…. 😉 Jag har just fått mina pepparkakshus klara o nu ska jag börja paketera….
  Vi firar jul hos min syster, så det känns liksom inte som vanligt här hos oss…. Men det ska bli riktigt roligt med en annorlunda jul!
  Ha en riktigt skön jul och tack för det fina julkortet (såna har jag inte heller hunnit skicka i år…..)

  U

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   ..det där paketerandet tar förskräcklig tid..har just paketerat en hel del..men har fortfarande en hel del kvar. Det är ju skönt för dig att en gång fira jul nån annanstans..mindre stress för dig 🙂 Hoppas ni får en riktigt trevlig Jul hos systran din och ha det så bra 🙂

   Gilla

 3. Gun skriver:

  Hjärtligt fina hjärtan. God Jul!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s