så vart den julen förbi

Resten av juldagarna firade vi med Uffens familj. På juldagen kom dom på middag till oss och på julannandagen var vi bjudna på middag till dom.

Fick av Uffens brors famil en skål från IKEA i födelsedagsgåva. Skålen har jag sett på ända sen den kom till butiken, så kan int annat säga att det var ett lyckat val. Dessutom fick vi en vacker blomuppsättning och annat smått och gott.

PhotobucketPhotobucket

Juldagens middag vad en lugn tillställning. Bara vuxna barn och gamlingar var på plats. Vi njöt av den kvarvarande maten, drack vin och pratade om julaftonen som gått.

På juldagen åkte vi sen till Uffens brors familj. Trodde vi skulle bli en handfull med människor, men till vår överraskning var barnenas kusin Nina där med sin familj. Dom sku egentligen ha varit i Korpo, men på grund av stormen, var dom utan el där, så dom hade kommit hem till Uffens bror istället. Vilket jag var överlycklig för. Hade nog lite lessamt efter Cillas småkusin William som jag int hade träffat sen i somras. Nå, som sagt det var en rolig överraskning och nu fick vi umgås en stund med den lilla familjen också.

Där hade dom också den sötaste av småtomtar.

PhotobucketEn tomte som bara mer och mer börjar likna far sin. Sååå otroligt gullig. Men naturligtvis reserverad då det kom en massa nya människor och hälsade på.

Roligt var det också att se Nina och Paul som jag int heller har träffat sen i somras.

PhotobucketPhotobucketEn Mommo med sitt barnbarn.

PhotobucketEn morbror med sin systerson.

PhotobucketAnnars var det härligt att sätta sig ner till ett färdigdukat bord efter att i två dagar själv ha stått i köket. Och fast det är julmat man äter, har alla olika sätt att tillreda maten. Allting var jättegott.  Enda nackdelen var att jag blev så fruktansvärt trött då jag bara blev och sitta. Kunde ha somnat just där på stället.

Allt som allt har julen gått bättre än bra..såhär efteråt förstår jag int stressen. Det är ju ändå bara ens familjer man umgås med. Nästa år skall jag ta det lugn. Punkt..slut.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s