vardagen är här

Och med den ett ganska händelselöst liv här hos oss. Herrn i huset är på jobb och kommer att vara det till sent ikväll. Dottern har en övernattningsgäst och är upptagen med sitt. Jag har suttit och virkat hela dagen. Förutom en sväng till stan för att köpa band. Som om jag int hade tillräckligt. Samtidigt gick jag en ronda i ett varuhus och såg om det skulle ha funnits något av intresse på REA. Men det fanns det inte.

Så istället kan jag ju upplysa er om mina julprydnader. Julprydnaderna som jag år efter år har minskat med att ta fram. Tar bara fram mina absoluta favoriter. Till dem hör förutom julkrubban..två Carl Larssson tomtebarn och en lite udda ängel.

PhotobucketPhotobucketNog för att jag plockat fram lite flera saker än dom här..men dessa är mina absoluta favoriter. Är nog en traditionell julpyntare. Har försökt att minska på det röda..med t:ex löparna på bordena i vardagsrummet..förr var dom alltid röda..nu är dom linnefärgade. Men ändå…är nog en tant..sku så gärna ha det lite chabby chic aktigt..men vad gör man med alla möbler man har? Int kan man ju kasta ut allting och börja från början heller. Har tröstat mig med att det är välan som allt annat, trender kommer och går. Fast o andra sidan…vid närmare eftertanke..nog är mitt hem som jag…lite tantigt barnsligt men ändå personligt.

Ännu till vår gran..förutom dom pyttesmå strutarna hänger där..svampar, blommor, grisar, nallar och granar plus en massa röd och vitrutiga tyghjärtan.

PhotobucketPhotobucketTill sist, en riktig fanfar till mitt barnsliga jag..min älskade gris 🙂

PhotobucketDen fick jag i födelsedagsgåva av mina syskon för många år sen.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till vardagen är här

 1. vandravidare skriver:

  Man skall vara barnslig :)När jag vaknade i morrse hade det kommit snö = härligt 🙂 Och du , sonen undrar vilken nummer blixten har? Ha en bra dag!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nikon speedlight SB 900, som svar till sonen din 🙂 Här saknar vi snö..här är det mööööörkt…men jag kan ju glädjas med dig..lyckans ost 🙂

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  trender kommer och går- huvudsaken att man trivs i sitt hem! Tant är du väl inte? Du som är en så käck och go tjej?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så sant..huvudsaken att man trivs 🙂 Tack snälla Kamomilla, men ibland känner jag mig bara lite tantiger 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s