att slita sig från soffan..

..är otroligt svårt just nu. Som sagt är helt fast. Det är Private Practice för hela slanten.

Men idag var det ju fredag och det betyder fredagshandlande. Så jag bara måste ta mig i kragen och stiga upp. Måste göra något vettigt före jag åkte iväg. Som att tömma och fylla diskmaskinen och att bädda sängen. Borde ha gått ut med Ebba, men mutade Elin att gå istället. Jag vet..muta..det är sant som dom säger..snällaaaa..vi tar hund…jag looovar att gå ut och gå varje dag. Och när den dagen kommer..hmmmmm… Men i ärlighetens namn bör nämnas att hon den här veckan och veckan före julen varit jätteduktig och gått ut och gå utan att desto mera klaga.

Körde via Loviisan Aitta före jag for till Mylly för att handla. Ville se vad dom hade på REA. Och vet ni..gjorde något mycket klokt..enligt mig. Istället för att köpa några nya Maileg julgransprydnader före julen i nästa år..köpte jag några idag med 50 procents rabatt.

Så nu hänger det två snögubbar och två gåsar i granen.

PhotobucketDessutom köpte jag en till pytte strut. Tycker dom är dom vackraste.

PhotobucketNu tror jag kvoten är fylld vad gäller Maileg julgransprydnader i våran julgran. Man kan ju int täcka den med allting heller..nog måst det ju synas att där är en gran där under.

Dom har sååå mycket kiva i Loviisan Aitta som jag sku villa ha. Men man kan ju bara int ha allting. Dessutom så tror jag att jag skall göra ett nyårslöfte i år. Köpförbud, i skall vi säga, åtminstone några månader. Det kan bli svårt..men det måste lyckas. Måste bli fri från mitt köpberoende.

Åtminstone behöver vi int släpa hem limsa mera. Nu har vi tre olika smaker att välja mellan om vi vill ha något annat än vatten att dricka.

PhotobucketPrövade redan Lemon Limen, och den smakade som sprite, så helt okej. Ginger alen har jag prövat med Gin naturligtvis..och det var också riktigt gott.

Vet int med er andra fotograferande bloggare eller annars bara fotograferande människor där ute i blogosfären, men jag har en tendens att tappa bort mitt skydd till objektivet hela tiden. Stoppar det nånstans och sen hittar jag det inte. Så idag köpte jag mitt andra.

PhotobucketNu skall jag vänja mig vid att sätta på det tillbaka direkt när jag har tagit ett foto. Helt oförlåtligt att göra på något annat sätt. Som tur har jag ett skyddsglas på objektivet, så själva objektivets glas har ett visst skydd ändå.

I morgon är det nyårsafton och vi är bjudna till en bästaste kusinvitamin..skall bli sååå roligt.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s