lördag dagen..

..gick åt att fixa tuomis till min kusin. Hade länge tänkt virka en korg åt henne och nu hade jag orsak att göra det. Sydde också ett hjärta. Vet att hon int tycker om kitschiga saker utan vill ha det mesta stilrent och fint. Så jag gick på den svartvita linjen.

PhotobucketPhotobucketHon blev faktiskt gald åt gåvan..även åt hjärtat..vilken lycka 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till lördag dagen..

 1. Kamomilla skriver:

  halloj! Vilken fin gåva! och vilket nyår ni hade!! Fina bilder!!! Jag undrar riktigt vad jag kan lära dig på kursen när du är så duktig redan!!??

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..det betyder mycket när det kommer från dig…men tror nog du kan lära mig en hel del 🙂 Jo och nyåret var faktiskt super 🙂

   Gilla

 2. Gun skriver:

  Sådan gåva kan man ju inte bli annat än glad för:) Nur är jag tillbaka efter en vecka i mörker:)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jaaa..jestas har du också levat utan el..min systers familj fick sin el tillbaka igår..den har varit borta sen julannandag 🙂

   Gilla

 3. vandris skriver:

  Vad vackert!

  Gilla

 4. Juanita skriver:

  Ååå vad länge sen jag kommenterat även om jag kikar in här typ varje dag! har alltid bara så lite tid + att jag numera ofta surfar på telefonen o den är det bökigare att kommentera med… Men: Alltid lika skoj att följa med vad som händer o vad du fixar för fint! Gott nytt år vännen! Dags för syträff ngt tag?

  Gilla

 5. Sarah skriver:

  Gott nytt år! Vilka fina gåvor och roligt med band på svenska här i finland…

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Gott nytt år till dig också. Tack..det finns faktiskt ganska många olika band på svenska här hos oss..bla.a. i Adalmiinan helmi och så förstås i Österbotten. Hobbybutiken ovanför kinopaltsi hade också svenska 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s