så trevligt som mitt..

..gamla år slutade..kan bara int det nya börja bättre än bra.

Har int haft så roligt på länge som vi hade det igår då vi firade nyårsafton med min kusinvitamin och hennes man. Plus några till mer än trevliga kvinnor senare på natten. Kusinvitamins bästaste kompis kom på besök med sin kusin och en väninna.

Men början av kvällen firade vi bara vi fyra.

PhotobucketVi åt supergod mat. För det får man alltid hos kusinvitamin..där är maten på restaurangnivå..alltid. Dessutom så var allting så vackert uppsatt.

PhotobucketPhotobucketVi fick också en superb efterrätt men den glömde jag att fota 😦

Efter maten satte vi oss i soffan och slappade, drack kaffe med konjak och bara hade roligt och mysigt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kusinen min med man bor bredvid vattnet och i stranden hade dom lagat det så mysigt med brasa i en hemmagjord kamin och lyktor överallt. Dit ut gick vi en timme före tolvslaget. Vi njöt av brasan och av värmen det kom från den. Det var plattande lugnt och man förstod nog int riktigt att det var nyårsafton.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMedan vi satt där och inväntade det nya året kom dom tre damerna. Otroligt hur främmande människor int alltid är helt främmande när man träffar dom. När talet flyter och alla är på samma nivå. Sjunger och skålar. Har det helt enkelt så trevligt som man bara kan ha det.

Där ute vid ”lägerelden” skålade vi in det nya året och njöt av alla fyrverkeri vi såg.

PhotobucketDet bästa fyrverkeriet hade vi i verkligheten rakt framför våra ögon. Lågorna som fladdrade upp ur kaminen…sååå vackert.

PhotobucketEn god stund satt vi där efter tolvslaget. När vi började tänka på hemfärd var det stört omöjligt att ens slippa fram till någon taxi. Vi prövade och prövade. Men det bara tuta upptaget. Så innan vi fick tag på nån bil, blev vi ännu bjudna på nattmat. En sååå god paj, getost, svamp och maletkött MUMS!!

Sist och slutligen fick vi tag på en taxi och kom hem till en glad hund. Som int hade gjort någo illa på hela kvällen. Duktigt. Hon hade klarat sig hur bra som helst trots smällar.

Tack ännu en gång kära kusin med man för ett helt underbart Nyår.

Idag har jag sovit och fortsatt med mitt maraton tittande av Private Practice..två avsnitt kvar av 3:dje säsongen. Det ni..sen behöver det int pina mig längre.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s