vi har kastat ut julen..

..äntligen.

Hur kan det komma sig att det alltid är lika skönt att plocka bort julen trots att det bara har gått drygt två veckor sen vi plockade fram allting till julafton.

Allt annat jag oftast har framme får vara framme mycket längre än så utan att det stör mig. Nog för att jag vill byta om nu och då och får inspiration att byta färger och så. Men det händer kanske i snitt sådär en fyra gånger i året.

Våran gran hade torkat ganska så rejält. För varje sak man tog bort regnade det ner barr på golvet.

Uppdrag klä av julgranen och få allt ut utan att barra över hela golvet:

En knippe julgransprydnader…

Photobucket…Uffens sätt att göra sig av med granen…

Photobucket…alla kvistar klipps bort och sätts i en sopsäck, till sist är bara stammen och en massa barr kvar….

…det var den julgranen.

Sen var det dags för allt annat att packas i lådan för julpynt.

En tomte som rider på julbocken ner i lådan.

PhotobucketJulkrubban packas ner i sin låda.

PhotobucketNu är det endast ängeln som vakar över oss på hyllan.

PhotobucketI morgon får jag börja fundera vad jag vill ha framme på alla ytor som blev tomma. Skall jag ta fram det som jag hade före julen eller skall jag göra lite förändringar. Återstår att se.

Annars så sjönk mitt blodsocker idag till 3,7..hujedamej..vilka känningar jag fick. Har endast en gång tidigare haft det så lågt. Tur att det nångång sjunker, så att jag vet hur det känns. Slafsade i mig några godisar och så blev det bättre.

På onsdagen skall jag träffa min diabetesläkare. Den här gången har jag faktiskt ganska bra värden att visa upp. Morgonvärdena har varit under tie nu allt som oftast en tid, likaså värdena under dagen.

Nu skall jag slänga mig på soffan och kolla Criminal Minds. En ny serie som jag blivit helt fast i. Ny för mig då. Har nu sett två säsonger och skall idag börja med den tredje. Serien är lite otäck, den är ganska så brutal men intressant på samma gång.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s