nu blir det..

…den tiden då det int händer så mycket..ganska slött för er som läser..och ganska slött för mig som skriver.

Skulle så gärna varje dag ha något intressant att berätta om. Intressanta foton att visa. Vara lite kreativ.

Har lite tappat suuuget. Är otroligt trött. Men hoppas på att bli piggare snart. Hoppas hitta inspirationen jag hade före julen.

Så vad nytt kan man fota på sin promenad runt golfbanan som man int har visat tusen gånger förut..

..nå åtminstone en sak…den här lilla cykeln som jag gått förbi nu i flera dagar…finns det ingen som saknar den..

Photobucket..annars har Ebba idag igen njutit av snön..

Photobucket..jag har försökt hitta någo nytt att fota..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket..och som alltid är det more is more som gäller.

Kanske om jag kunde begränsa mitt fotograferande, kanske jag då skulle ha något mer intressant att visa.

Annars har jag idag tagit mig i kragen och fyllt alla tomrum efter allt julpynt som plockats bort. Har bytt julgardinen i köket mot en lite vårigare gardin. Eller egentligen samma gardin som jag nu har kört med i flera år. Börjar bli lite le. Vill ha något annat att se på. Men o andra sidan är det faktiskt en gardin jag gillar skarpt. Var även och inhandlade en blomma idag..en skirt rosa ”tulilatva”..sååå våraktig.

PhotobucketDen står nu på vardagsrums matbordet. Allt går just nu i beiga och vita toner. Förutom sofforna då som är gröna. Känns bäst med lite färglöst efter allt det röda.

PhotobucketNu är åtminstone alla ytor avtorkade, bara golvena är dammiga och fulla av hundhår. Orka!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till nu blir det..

 1. elovena skriver:

  Lite samma här… jag hittar inte på nåt nytt och intressant. Tror mina läsare tröttnat på mina fåniga projekt och vad ska de just orka kommentera varenda gång jag kommer med nån grej. Äh…. vi är väl lite bloggtrötta, hörru. 🙂 Jag gillar dina bilder ändå, de är sköna att se på. Du ska inte alls ändra stil.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är väl det som det är..bloggtrötthet. Dina projekt är då rakt int fåniga..du är ju sååå duktig..se nu på dockan..tänk..det är int många människor som skulle ta tid och fixa en sån. Tack 🙂

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Fina, stämningsfulla foton ! Kunde bra göras till kort, kalender m.m Du har säkert en bra kamera. Jag försöker ibland gå ut och fånga den vackra, föränderliga naturen med vår helt vanliga digikamera. Lyckas bättre och sämre 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Med digikameror kan man få hur vackra bilder som helst..det är bara att öva. Jag har en Nikon D5000 systemkamera.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s