sicken sunkig dag…

…som int började så bra. Tröttheten den fortsätter. Vaknade nog redan halv tie..vau..åt morgonmål, klädde på mig och så la jag mig på soffan. Där somnade jag på nytt och vaknade halv två av att det pipade i min telefon 😳 .

Är det vädret som bidrar till tröttheten måntro.

Fick mig i varjefall släpad ur soffan och ut med Ebbasen. Vi rusade runt golfbanan i regnet. Tacka vet jag mina Icebugs kängor, för hela vägen runt golfbanan var en enda isbana. Stackars Ebba halkade flera gånger.

Slaskigt väder och hund är ingen bra kombination. Som tur har Ebba ingenting emot att duschas.

Istället för ruskiga foton från min promenad får ni idag kika in i mitt bokskåp. Där finns bl.a. dessa saker förutom alla böcker, varav åtminstone hälften är olästa 😳 .

Den här ängeln och granen köpte jag för längesen till nån jul. Kan bara int sätta dom i nån låda, tycker dom är så fina.

PhotobucketDom står bland Stieg Larssons trilogi, som jag sååå sku läsa men orkade int längre än till hälften av den första boken. För mycket dataspråk och ingenting som hände..men skall nog nån gång ännu läsa dom.

Bland med Jo Nesbos böcker hittar man dessa två änglar.

PhotobucketHar alla hans böcker som kommit ut som pocket förutom den sista. Har pippi på att äga alla innan jag ens har läst den första. Och dessa är alla olästa 😳  .

På Marie Jungstedts bok står den här lilla hunden som jag en gång i tiden för länge, länge sen fick av min moffa. Tror den är en kupittaan savi pryl, men är int riktigt säker.

PhotobucketHar även alla Marie Jungstedts böcker, men endast den här är hemma för tillfället, resten är utlånade till min svärmor. Även dom här böckerna har jag inte läst. Samma gäller Mons Kallentofts böcker 😳 .

Det var en liten inblick i mitt bokskåp. Den barnsliga Hanna möter en Hanna med ett sjukligt begär efter böcker 😳 . Mitt barnsliga jag kan jag int göra så mycket åt, det är en del av mig, blir nog aldrig vuxen..men böckerna..dom kunde jag ju åtminstone läsa, eller hur?? Och eventuellt hålla mig från att köpa nya.

Har tänt ljus. Lite vackert att njuta av i det mörka och dystra.

PhotobucketHoppeligen var det int det sista vi såg av snö och vinter för i år. Dessa några dagar.

Ha det så gött gott folk 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till sicken sunkig dag…

 1. Kamomilla skriver:

  Jag har också varit så trött. I morse var det rena pinan att stiga upp 6.30 (sonen ska köras till bussen) Varför kan inte skoldagen börja lite senare så skäribarnen (o deras föräldrar ) inte behöver stiga upp mitt i natten???

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Förstår att det är rena pinan…jag som tycker att mycket senare är en pina. Ja, säg int annat…man borde få vara med och bestämma.

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Ja, verkligen en regntråkig dag o superhalt. Icebug-skor skulle säkert vara bra. Är de såna som har piggar färdigt under eller …?
  Har precis samma upplevelse av Stieg Larssons trilogi. Alla bekanta prisade böckerna men jag kom inte helst halvvägs på första. Och filmerna var alldeles för ruskiga för mig. Smak o tycke är och skall vara olika, så är det 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo det är skor med färdigt spikar under..finns i olika modeller..och dom är super. Utan dom hade jag garanterat fallit fast hur många gånger på min promenad idag..eller åtminstone haft sjukt i baken och benena av att spänna mig. Smaken är som baken, så sant..och vad sku världen vara utan det.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s