Råddiga jag

Och ganska typiska. Alltid då min fotvårdare har varit, bestämmer vi en ny tid för henne att komma på nytt. Förra gången hade jag ingen almanacka där jag skulle ha kunnat skriva in vad som händer i januari 2012, så jag skrev tiden nere i kanten på den almanackan jag hade.

Som tur var mindes jag att hon sku komma i januari, jag visste att datumet började med 1, så jag funderade på den 15:nde..men så kom jag på att det är en söndag..efter det tänkte jag att det nog är idag den 13:nde. Men vilken tid. Det hade jag ingen aning om. Tänkte naturligtvis på att ringa, men som jag nu är lite sen i tändningen, tänkte jag det igår. Och jag vet att det är svårt att få tag på henne. Så jag bestämde mig för att vänta och se när hon dyker upp.

Mycket riktigt ringde det på dörren nångång halv elvatiden. Jag gick ännu i nattsärket 😳 Men what the …. vad gör väl det, bara man får sina fötter fixade.

Så nu går jag som på moln. Härlig känsla när nån har fixat ens fötter i representabelt skick. Dessutom fick jag denhär gången beröm för att dom såg rätt så hyggliga ut. Visserligen torra, men int så torra som dom har varit ibland när hon har varit hit. Nice 🙂 .

Nu skall jag sätta något i munnen, och sen skall jag gå ut med Ebbasen i snöstormen. Omväxlande detta väder. Efter det är det dags att åka och fredagshandla.

Önskar er alla en riktigt skön fredag 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Råddiga jag

 1. Sarah skriver:

  Alla är vi lite råddiga ibland. Och när man är hemma alla dagar, så tror man ibland att det är torsdag fast det bara är tisdag och tvärt om. Han en skön helg!

  Gilla

 2. Juanita skriver:

  Oj vad d låter underbart m fotvård, d borde jag oxå beställa tid till! För jag har knastertorra fötter! 😦 Bra att du kom ihåg rätt dag så du stannade hemma 😉

  Hoppas du o ebba njöt av promenaden igår! Drog mig själv för att gå ut men sen va d ju trots allt jätteskönt m friska vindar som nöp en i kinderna 😉
  Ha en finfin helg! Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hade ju det på känn..så visst var det tur..men sku ju gärna ha velat veta när hon sku dyka upp under dagen 😉

   Nå int kan jag säga att jag njöt..det nöp verkligen i kinderna och snön som kom ner var som pisksnärtar..men efteråt njöt jag..efteråt känns det alltid bäst 🙂

   Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Datum och dagar är inte så lätta att hålla reda på 🙂 Trevlig helg Hanna! Nu är det vinter 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Sannerligen int för mig, åtminstone. Därför skriver jag allt in i min almanacka som jag har på väggen. Tack detsamma till dig. Härligt, idag skiner solen och det är sådär passligt kallt 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s