finally..

..I see you crystal clear..

Nå nej…vad var det där?? 😳 Nej vet ni, äntligen ser jag annat än tomma väggar i mitt kök. Köket som hösten 2010 genomgick en liten renovering på grund av fuktskador. Sen dess har allt jag ville ha på väggarna legat i ett hörn på en arbetsbänk i köket. Jaaa..allt förutom en tavla..som var för stor att ligga där.

Nu har jag äntligen köksklockan på plats.

PhotobucketNu behöver jag int mer se på telefonen för att veta vad klockan är.

Tavlan kom upp ovanför vitrinskåpet. Tavlan har jag själv sytt för många år sen..ja säkert 20 år sen. Men den är fortfarande lika kär. Den blå-vita färgen kan vara en bidragande orsak.

PhotobucketDär är den nu ovanför mina Arabia kärl, Green Gate burken, Muminpappan och Muminmamman.

För många år sen fick vi av våra barn en keramiktavla till julklapp. Också den är en kär favoritsak. Nu är den uppe bredvid fönstret.

PhotobucketSen lite nya keramiktavlor, som jag samlat på mig under årens lopp. Dom fann aldrig sin plats i vårt kök som det såg ut före renoveringen. Men nu visste jag exakt var jag ville ha dom. Hade helst satt dom i en rad, men dom rymtes int, så det fick bli så här:

PhotobucketTavlorna kan av många anses som fula..det tyckte jag också..tills jag plötsligt fattade tycke för dom. Dom är litepiki retroaktiga.

PhotobucketTvå av tavlorna har grodor som motiv…Nice 😀

PhotobucketTavlorna hänger under kökshyllan, där jag bl.a. har mina loppisfynd plus saker jag/vi fått genom åren. Det stora kruset har Uffen fått av sin Moffa och jag igen har fått kannan med det blåa motivet av min Moffa. Resten har jag köpt på antikloppisar.

Som den här fagra damen. Den köpte jag ifjol…vet int tillverkaren men tycker den är så fin.

PhotobucketVad glad jag är över att ha allt på sina platser. Länge fick jag vänta. Visserligen kunde jag ju ha tagit hammaren i egen hand och utfört jobbet, men tror int det sku ha dugat åt min man. Det är millimeter nogranhet som gäller 😉

Idag har det ju varit ett underbart väder..och vad gör jag..jo jag åker med Linda till Mylly 😳 😮 . Hon hade träff med en väninna och jag ville bara strosa omkring i diverse butiker och sen sätta mig ner på ett Cafe´ med en Cafe´Mocca och bara drömma mig bort.

Dessutom fick jag möjligheten att testa köra Uffens nya bil. Den har automatväxel och jag har aldrig kört med en sån. Men kunde konstatera att det är lätt som en plätt..enda nackdelen med hela bilen är dens storlek. Men nog vänjer man sig väl vid det också.

Nu ser jag fram emot nästa helg och då främst lördagen. Då skall jag på kurs till Nagu. På fotokurs. Kursen leds av Camilla från Creatella och kommer att ta två dagar. Nästa lördag och lördagen därpå. Sååå spännande, ser verkligen fram emot det.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till finally..

 1. Helena skriver:

  Känns bra när man får gjort sånt som man länge planerat o väntat på ! Här i huset tar det oftast också sin tid men blir desto roligare när man får det verkställt 🙂
  Superfin blåvit tavla med visdomsord !

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Vad fint med dina keramiksaker- jag gillar muminmamman och pappan jättemycket!
  Kul att du kommer till kursen, även om jag undrar om jag har nåt jag kan lära dig.. du är en riktigt duktig fotograf redan nu!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..gillar du dom..??…vad roligt 🙂 Visst har du..är helt hundra på att jag kommer att lära mig mycket..skall bli så roligt 🙂 Tack!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s