gråare än gråast..

..har himlen i Pargas varit idag. Men marken den är vit och vitare blir den, så som det snöar just nu.

Väcktes av att Linda kom hit hem idag morse. Hon lånade bilen igår då hon for hem till sig och idag hämtade hon den tillbaka.  Hon har kvällstur idag och började först klockan ett. Hon satt i soffan och virkade på en amigurumi. Hon är helt inne i det. Och det vad hon hade virkat så här långt såg riktigt bra ut. Kanske hon blir en riktig mästare på att virka söta små figurer. Jag skulle int ha något emot att få en groda 😉

PhotobucketPhotobucketPhotobucketHade Ebbasen med mig då vi körde Linda till bussen. Tänkte att vi skulle gå runt malmen. Lite andra vyer än vad vi brukar ha. Tyvärr var ju allting så grått och sunkigt, så bilderna blev därefter.

PhotobucketUndras vad Ebbasen hittade där i buskaget. Hon ville absolut int komma därifrån. Hon la sig tung på marken och nosade sig längre och längre in.

PhotobucketTänkte att nu fastnar hon dit med koppel och allting och jag får krypa efter för att få kopplet upprätt och hunden därifrån. Som tur behövde jag int det ändå. Hon klarade sig ut ur buskaget exakt samma väg som hon gått in.

Vi gick förbi Gamla malmen.

PhotobucketTill småbåtshamnen. Nu håller det på att bildas is. Men antagligen hinner den int bli tillräckligt tjock för att gå ut och gå på den.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPå vägen tillbaka till bilen såg jag en frusen rosenknopp som helt hade tappat sin färg, men var ändå skir på nåt sätt.

PhotobucketJaa..det var så innerligen grått så jag var tvungen att åka via butiken och köpa en bukett tulpaner hit hem.

PhotobucketHar satt in det fotot jag ville ha i den gröna ramen jag köpte från Vasa i höstas. Först verkade det som om fotot int sku rymmas, att Fredrik och Alexander skulle bli på hälft. Men idag när jag kollade med ramen, passade det hur bra som helst. Nu har jag hela min barnaskara samlad på ett foto i vardagsrummet. My Family.

PhotobucketBlev inspirerad av Lindas virkande, så jag sökte fram garnet jag köpte från Kauhavan kangasaitta i höstas.

PhotobucketDet skall bli en matta till arbetsrummet har jag tänkt.

Photobucket(bilden lånad från Kauhavan kangasaitta och blev lite suddig eftersom jag var tvungen att förstora den)

Så nu är det bara att sätta igång då..och virka!

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till gråare än gråast..

 1. Juanita skriver:

  Vad bra Linda virkar! Blir ju hur fint som helst! O duktiga du som ska orka dig på att virka en till matta!

  Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Jag har faktiskt oxå tänkt börja virka… vem skulle ha trott det 😀 Fick en bok av Mobis med amigurumifigurer.Om inte förr så när vi reser till Lappland,biljobb 🙂 Ha en bra dag!

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Visst är vår stad vacker fast det är grått !? Åtminstone på dina foton 🙂
  Lycka till med mattan !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Så sant Pargas är nog en vacker stad, åtminstone på sommaren och när solen skiner 😉
   Tack…är nog taggad nu så nog blir det en början i varjefall 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s