mitt arbetsrum

Det känns som om min blogg är rysligt booring just nu. Det är bara hundpromenader hit och hundpromenader dit. Fotografierna är alltid typ likadana. Det är kvistar hit och döda blommor dit.

Därför tänkte jag visa er runt i mitt arbetsrum som också är en typ av gästrum. Här sover Linda och Alexander då dom är hemma i deras gamla hög- och lågsäng. Arbetsrummet är inget arbetsrum i den bemärkelsen att jag skulle sitta och pyssla här, för till det finns det inte rum. Då får jag söka mig till köksbordet. Men det är här jag sitter och surfar, bloggar och ser på serier som jag har laddat ner.

PhotobucketMin dröm är att skrivbordet sku bytas ut mot en arbetsbänk som skulle gå runt hörnet, så att jag skulle kunna ha symaskinen framme hela tiden. Men det är bara en dröm.

Har i varjefall gjort i ordning ett hyllplan för mina pysselsaker. I olika lådor och burkar har jag samlat det viktigaste. Alla mina tyger har jag i ett skåp i vårt andra gästrum.

Jag har knappar och pärlor i olika storlekar i diverse burkar. Jag har band i en ända rådigågga i en plåtask. I en annan plåtask hittar man dragkedjor. I en papplåda finns mönster. Mina sytrådar finns i en stor rund burk. Dessutom finns det burkar som innehåller saker till symaskinen, nålar, måttband o.s.v. Jaa, och så har jag mina kära Tildaböcker samlade på ett och samma ställe.

Photobucket

Jag bara älskar plåtburkar..kunde ha hur många som helst. Men ibland är man tvungen att tänka att man int behöver ha allting. Nångång måst det vara nog.

Photobucket

På en vägg hänger den här tavlan som jag själv har målat då jag var sådär 3 eller 4 år. Den hängde på väggen hemma hos min Mommo och Moffa, men efter att dom gick bort hänger den på väggen hos mig 🙂

PhotobucketDet är till det här rummet jag har tänkt mig en virkad matta.

Annars så har jag varit med Ebbasen runt golfbanan…what a surprise 😉

Här kommer lite foton från dagens promenad. Idag verkade allt mycket ljusare..men på bilderna är allting fortfarande lika grått och dystert.

PhotobucketPhotobucketSåhär nosar Ebbasen för det mesta hela tiden just nu..det doftar gott dit under all snö.

PhotobucketDå jag kom hem gjorde jag något som jag int brukar och det bara för att jag int kan göra det rätt. Vad som nu är rätt…det finns många sätt som är rätt..men ibland finns det bara ett. Så är det i vårt hus och då är det bäst att låta den familjemedlemmen sköta jobbet.

PhotobucketJag talar om att skotta snö.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till mitt arbetsrum

 1. inge skriver:

  Länge sen jag tittade in, men plötsligt händer det 🙂
  Min första tanke var: Oj vilken fin gardinkappa! Jag blir jätteavundsjuk! Är det något du sytt själv eller köpt? Det var annorlunda och fint med ränderna åt två håll. Det ska jag lägga på minnet.
  Roligt att se nya bilder av W också. Jag åker upp till honom inatt. Kanske jag känner igen honom nu.
  Hoppas ni alla mår bra. Hälsa familjen så mycket. Hoppas vi ses snart!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vad roligt 🙂 Gardinkappan har jag int sytt själv..men den är sydd enligt mina önskemål. Det gör du säkert..han liknar far sin ganska mycket. Hälsa till familjen 🙂 Vi mår bra. Det skulle ju vara roligt. Snart har det gått ett år 🙂

   Gilla

 2. Juanita skriver:

  Din blogg är inte alls tråkig! Jag är ju inne här typ varje dag, trots att jag är dålig på att kommentera! Skoj hur som helst att du visade oss lite av ert arbetsrum! Blir säkert ombonat m en virkad matta där! Ses på lördag, ska bli sååå skoj! 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Säger du det…vad roligt att höra. Ibland bara känns det så…En virkad matta blir nog helt fin här. Jepp, vi synes, skall verkligen bli skoj 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s