eftersom jag bara har..

…visat böcker som jag inte har läst, tänkte jag nu visa böcker jag har läst. Bara för att ni int skall tro att jag samlar på böcker utan att läsa dom. Detta utan att destomera recensera dom.

Photobucket

Detta är böcker som fallit mig i smaken dom senaste åren.

Gillar Kajsa Ingemarsson och har läst alla hennes böcker, förutom den här sista.

Camilla Läckberg är en klar favorit..håller just nu på att läsa den här sista och har läst alla hennes andra böcker.

Liza Marklund tycker jag också om, har läst alla hennes böcker om Annika Bengtsson, och den hon skrev med Patterson.

Anne Holt är en ganska ny favorit. Har int läst nån av hennes böcker om den kvinnliga kriminalaren, men nog dom som hon skrivit om Johanne Vik och Yngvar Stubo, och så den här som är på bilden som hon har skrivit med sin bror.

Av Katarina Janouchs följetong om barnmorskan Cecilias liv, har jag läst dom två första böckerna av fyra. Dom två andra skall läsas sen då jag plöjt igenom Änglamakerskan och Du gamla, du fria. Gillar den här serien som handlar om vardagen i människors liv.

Dan Brown…jaaa..han blev min favorit genast efter Da vinci-koden. Har läst alla hans böcker.

Sen till en trilogi skriven av Hanne-Vibeke Holst som handlar om Therese Skårup och hennes liv. Dom här böckerna läste jag för länge sen och är en av mina absoluta favoriter. Tyvärr har jag int läst resten av vad hon producerat.

PhotobucketSen finns det en massa enskilda författare som jag läst genom åren. Smaken har ändrat med åldern, som yngre gillade jag bl.a. Nora Roberts, Tamara McKinley och Barbara Wood. Så som sagt..nog läser jag..och har nog som mål att läsa alla mina olästa böcker. Borde bara kunna låta bli att köpa nya 😳 .

Linda gjorde färdigt sin första Amigurumi igår. Den skall föreställa en mus. Tycker hon har lyckats bra med tanke på att hon aldrig har virkat något i sitt liv.

PhotobucketSjälv har jag idag nystat upp härvan med Lilly ontelokude, så nu är det bara att sätta igång och virka.

PhotobucketMedan jag nystade upp härvan. Såg jag mina tulpaner som jag köpte häromdagen. Sååå fina, men varför skall dom hålla så kort tid. Tycker själv om dom bäst då dom ännu är nya, nog för att det här skedet också är vackert..men sen när allt börjar hänga..då åker dom ut.

PhotobucketPhotobucketTill sist en bild på mina droppar som hänger från en lök korg i mitt kök. Tycker dom är så vackra, i synnerhet då ljuset går igenom dom.

PhotobucketThat´s it för idag. Nu skall jag städa upp i köket. Där råder allmän oordning. Sen skall jag hoppa i bilen och åka för att fredagshandla. Eller kanske jag borde kalla det för veckosluts handla. För det är ju int fredag idag 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Blomster, Handarbete, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till eftersom jag bara har..

 1. vandravidare skriver:

  Är ingen bokläsare men sonen är omöjlig.Han har läst t o m till halv tre på nätterna när han skall till skolan.”Ja kan int slut” säger han 🙂 För tillfället läser han Stieg Larssons böcker.Ha en bra dag!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Precis så där är det….man kan int sluta då man börjat…det är ju så spännande och man vill veta hur allt slutar. Det samma till dig 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s