något att se fram emot

Ser fram emot femte mars, för då kommer den här Cd:n ut på marknaden:

Jag bara gillar Katie Melua..musiken och rösten är så i harmoni med varandra. Man kan känna lugnet och det gör att jag också får en känsla av frid då jag lyssnar på henne, så rogivande.

Dottern min, den äldre, har blivit erbjuden sitt drömjobb och hon har tackat ja. Det är bara frågan om ett vikariat och ett halvtidsjobb med löfte om att kanske få fortsätta. Hon var i valet och kvalet..men man skall följa sitt hjärta..och det gjorde hon rätt i. Hade hon int nu tagit chansen hon fick, kanske hon aldrig skulle ha fått samma möjlighet en gång till. Där hon jobbar nu tog dom nyheten med ro och hon blev erbjuden att jobba några dagar där i veckan, vilket betyder mera pengar. Vilken tur hon har min dotter. Ser fram emot att få följa med hur det går i det nya jobbet och önskar henne lycka till 🙂

Nu är min matta på god väg..

Photobucket…det roligaste med att virka med virknål nr 10 är att det går framåt med fart. Mattan kommer att passa hur bra som helst i arbetsrummet, så jag ser fram emot att få den färdig och på golvet.

Ser naturligtvis mycket fram emot fotokursen jag skall gå på imorgon. Det är sååå spännande och det kommer säkert att vara roligt.

Idag ser jag fram emot att träffa en bästaste vän på stan. Vi skall snarvla om allt och ingenting medan vi äter någo gott på nån restaurang. Kanske vi hinner kolla in vårnyheter i diverse butiker också. Men först och främst kommer nog allt prat vi har behov av att få dela med oss av till varandra. Härligt att få träffa en vän man verkligen kan känna sig du med. En sann vän..och såna har jag int många av.

Ha en skön och avkopplande fredagskväll 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till något att se fram emot

  1. Ninette skriver:

    Ha så kul på kursen imorgon! Ser fram emot att se resultat här på bloggen 😉
    (Du gör så fina mattor btw)

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s