en mulen dag

Två dagar fick vi njuta av det vackra vädret. Undras hur många dagar det kommer att vara mulet nu.

Påverkas nog så av vädret. Två dagar av solsken, betydde två riktigt bra dagar. Nu i och med en molnig dag kan jag känna humöret svänga.

Var till begravningsplatsen idag, med hopp om att få några bilder till lördagens fotokurs. Tusan vad det var rått och kallt, trots att jag minsann hade kläder på mig. Händerna frös och det var ju dom jag behövde.

PhotobucketPhotobucketSnart är det 8 år sen min Pappa gick bort. Otroligt..ändå känns det som igår.

PhotobucketMina tulpaner här hemma har verkligen sett sina bättre dagar. Idag åkte dom i roskisen, det vad fanns kvar av dom, resten låg utspritt över både bord och golv.

PhotobucketPhotobucketTyckte att bilderna av min nya lampskärm blev lite dåliga igår, så därför tog jag ett nytt i dagsljus.

PhotobucketDet var dagens sanningar så här långt. Ikväll skall vi med Elin och bekanta oss med stadens gymnasium. Snart är en del av hennes liv slut och en ny börjar. Tyckte hon just började i skolan. Minstingen blir stor. Varje skede för med sig lite vemod. Men sånt är livet.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en mulen dag

 1. Kamomilla skriver:

  Vilken fin lampskärm du fixat!
  Harmar med vädret- jag ville ut och fota hästarna igen, men när det snöar så går det bara inte att få en kort så exponeringstid. Eller jo det går, men jag vill ju inte fota med isot på flera tusen.. Och igår när solen sken, hade jag händerna fulla med jobb.

  Ses på lördag!

  Gilla

 2. lma7 skriver:

  Oj då, din pappa var ju yngre än mig!! KRAM

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s