dåligt samvete

Ja, det har jag mest hela tiden, än är det disken, än är det byket, än är det maten och än är det hunden eller barnen.

Idag var det Ebbasen som gav mig dåligt samvete och ångest. Hade bestämt med dottern min att hon skulle gå ut och gå med Ebba idag. Jag bara int orkade. Men så satt jag där på soffan och såg ut på det härliga vädret och hade en hund som såg vädjande på mig, vad annat får man då än dåligt samvete. Kunde int annat än klä på mig och gå ut.

PhotobucketVår promenad gick till bläsnäs stranden idag. Vi kollade in hästarna.

PhotobucketPhotobucketNu är sjön täckt av is, och det finns spår av människor som trotsat det faktumet att isen kanske int håller ännu. För det mesta gäller det ju pilkare. Skulle också gärna gå ut på isen, det är så härligt, men jag törs int ännu. Få se om jag törs innan våren kommer och efter det törs jag definitivt inte.

PhotobucketPhotobucketJag övar med fokuspunkten och blir klokare hela tiden.

PhotobucketVi gick en lite annan väg hem än vad vi brukar. Då kan man se sånt som man int har sett tidigare.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketNär jag kom hem var jag nog så glad över att jag hade tagit mig i kragen och gått ut. Vilket vackert väder. Vilken skön känsla att komma in efter att ha varit ute en god stund.

Ikväll skall jag och döttrarna och se på Pargas egen show 600. 87 ungdomar både finska ,svenska och i olika åldrar uppträder med sketcher och musik. Brukar vara jättebra. Man brukar bli  helt hänförd över hur otroligt duktiga och talangfulla ungdomar vi har här. Ser verkligen fram emot kvällen.

Photobucket(bilden är lånad från netticket)

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till dåligt samvete

  1. Sarah skriver:

    Känner nog igen mig ibland… Speciellt när det gäller byke och städning… vet att jag borde, men men när det finns så mycket ”bättre” saker att göra eller så kommer man sig bara inte för sig att börja och ändå känns det bra sen när man gjort något. Så är det bara ibland. Ha en skön dag!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s