det höll på att..

..bli en dålig dag. Hade ingen lust med nånting. Men plötsligt ringer telefonen och det är kusinvitamin som undrar om jag har lust att komma på kaffe till henne.

Mig behöver man int fråga två gånger för en pratstund med kusinvitamin, eller för den delen med vilken bästaste vän som helst. Jag kan hur lätt som helst lämna allt jag gör, om jag gör nånting, och bara rusa iväg.

Idag var dessutom en bättre än bra dag att bjuda mig in på kaffe och det viktigaste av allt en pratstund sådär live, ansikte mot ansikte. Ibland är det skönt att ventilera allt och ingenting. Sådär som dom flesta väninnor gör. Att få känna den positiva energin som man får av att träffa en bästaste vän. Hon hade t.o.m köpt åt mig cocis light, förutom färska semlor och wienerbröd. Den snälla kvinnan hade ännu inte slängt bort pepparkakshuset jag gav åt henne i julas, sååå gullot. (men om du läser detta, släng för guds skull bort huset)

Kusinvitamin, you made my day 🙂

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket🙂

Efter att jag kom hem från henne, la jag mig i soffan och fortsatte med vad jag hade gjort före jag for till henne. Nämnligen att titta på Desperate Houswifes första säsong. Förstod aldrig vad det var som fängslade alla männskor att slaviskt följa med den här serien. Själv såg jag då det begav sig bara första avsnittet och tyckte att det bara var skräp. Därför tänkte jag ge den en ny chans då DVD boxarna blev billigare och nu fattar jag..är helt såld. Är en människa som alltid måst ha pippi på något, nu är det dessa hemmafruars tur.

Annars var Pargas SHOW 006 helt fantastisk, precis som den brukar vara. Helt enastående vad ungdomarna här kan åstadkomma. Dom kan spela, dom kan sjunga, dom kan dansa och dom är bra skådespelare.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till det höll på att..

  1. greta skriver:

    Toppen att det finns nån som ”bjuder in” då man frusit fast i att ”göra ingenting”.
    Du har SÅ fina bilder Hanna! Kram på dig!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s