ett missöde..

..hände igår då jag städade. Var kanske lite häftig i mina rörelser och plötsligt hörde jag att nånting föll. Det var O:et från mitt ord HOME som hade fallit ner från sin plats på en hylla. Det föll så tokigt så det gick mitt itu. Harmade en aningens och medetsamma började det snurra i huvudet var jag kunde få tag på ett likadant.

Så kom Linda på besök. Hon märkte att O:et hade gått sönder och så sa hon…nu kan det ju stå HEM..vadååå??? sa jag..jaaa..HEM, sa hon..och då fattade jag..så klart, daaahhhh, hon hade alldeles rätt..varför skulle det behöva stå HOME det kan ju lika gärna stå HEM. Vad glad jag blev. Där hade jag lösningen.

PhotobucketIdag på Runebergsdagen vaknade jag till ett ymnigt snöfall. Vilken tur att det int blev lika ymnigt som i Nyland häromdagen.

PhotobucketDet höll på en god stund och Ebba behövde bara visa nosen utanför dörren så var hon snöig och gullig.

PhotobucketPå eftermiddagen var vi bjudna till Linda på Runebergskaffe. Hon hade bakat Runebergstårtor…MUMS!!

PhotobucketFöre vi åkte till henne var vi och gjorde vår medborgerliga plikt. Nu återstår det bara att vänta och se vem som blir Finlands President i fortsättningen. Har en känsla av att det nog kan bli ganska så spännande.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt hem. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ett missöde..

 1. Helena skriver:

  Tur i oturen att det var bokstaven O som ramlade. Fint med HEM 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo det var det ju..H:et föll också men int ända till golvet..så det var ju också tur. Jo..tur att man har ungdomar som håkar lite bättre än man själv 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s