har känt mig..

…lite konstig flera dagar..sådär konstig som man känner sig då man håller på att bli sjuk. Det har värkt i kroppen och jag har frusit. I förrgår på kvällen mätte jag febern..hade jämt 37. Igår kväll tänkte jag också mäta febern..satt nog termometern under armen då jag gick och la mig..tänkte att nog hålls jag ju vaken i 10 minuter. Men sini det gjorde jag då inte. Idag då jag steg upp föll det något från mig på golvet…det var febertermometern..den visade 37,2 grader. När exakt hade jag den temperaturen…I wonder??

Trots att jag varit trött och fortfarande kände mig lite krasslig åkte jag fram och tillbaka till stan. Visste att ”Adalmiinan Helmi” var på besök i hansakvarteret i Åbo. Nå, det visade sig ju vara en ganska onödig tripp. Härligt att hon hade sökt sig in till stan, och visst hade hon fina saker där med sig, men ingenting går ändå upp till att besöka hennes butik i Pemar.

Hursomhaver fick jag mitt suuug efter dom bästa slickisarna släckt. Köpte 5 stycken. Dom skall jag smaska på framför Desperate Houswifes…snart har jag kollat andra säsongen slut 🙂 .

PhotobucketKöpte också en St:Paulia åt mig. Lite färgglädje efter primulan som har dött.

PhotobucketVäl hemma möttes jag av detta..

Photobucket..det har varit lugnt på den här fronten en längre tid nu. Tänkte att kanske hon har lugnat ner sig. Som tur var asken tom, inga chokobitar hade slunkit ner i hundens mage. Nå kan ändå int helt skylla på Ebbasen, hade ju nog de fakto lämnat den framme i tidningskorgen. Men ändå..därifrån tar man int heller något utan lov.

I postlådan hittade jag ett meddelande från posten att det fanns ett paket att söka. Sååå roligt det här med att få välja julklappar i efterskott. Igen en julklapp som herrn i huset fick via jobbet. Joyful giftcard..heter den här nätpresentshoppen. Ifjol fick han samma köpkort och då valde jag en Sagaforms ugnsform, i år fanns det en pajform i samma serie. Har haft landet i åtanke vid dessa val..tycker dom passar så bra dit.

PhotobucketNu är klockan snart fem..vart tog denhär dagen vägen??? Känns som om jag bara vaknar, stiger upp och går och lägger mig varje dag. Ingenting vettigt blir gjort. Så tycks det vara nu..bara att acceptera och vänta på bättre tider.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till har känt mig..

 1. Sarah skriver:

  Oj nej, krya på dig! När man är lite krasslig ska man nog vila ordentligt.

  Gilla

 2. Beth skriver:

  Hejsan! Lika trevligt är det att titta in till dej, du skriver alltid så personligt och intressant. Ebbasen hade nog hittat på ett riktigt bus och tur att asken var tom… Men flickans hund åt upp en hel fazers blå med folie och allt och ännu lever hon. Hoppas din förkylning går om och ha en bra dag! Många kramar Beth

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nå hej! Vad roligt att höra 🙂 Jo ..hon har nog också ätit sin beskärda del av allt möjligt..men den här gången hade vi tur. Det är ju bra att din dotters hund lever och mår bra..tror int det gör nån skada på det viset om det händer nångång..annat skulle det kanske vara om hunden skulle få choko varje dag. Jo..tror nog jag är på bättringsvägen..verkar vara en kortvarig bobba. Kram till dig med 🙂

   Gilla

 3. Juanita skriver:

  Fina formar från sagaform! Hoppas stegringen ger med sig snart! Krya på dej-kramar

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..gillar dem också. Tror nog det är på bättringsvägen nu..det har känts mycket bättre idag än vad det gjorde igår. Kram!

   Gilla

 4. vandravidare skriver:

  Gomåron! Hur mår du? Flunsan tycks härja över allt nu.Tur att ingen choklad fanns i asken! Ha en bra dag.Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Morning! Tackar som frågar..mår nog mycket bättre..så om det var en bobba var den nog kortvarig 🙂 Säg int annat! Detsamma till dig. Kram!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s