harmfullt

Ja det är det då man gått runt nästan hela golfbanan och har tagit en massa foton och märker att man har vitbalansen på blixt.

Såna gånger är det en lycka att man har en knapp i redigeringsprogrammet som säger ”autokorrigera färg”. Nå det var int stor skillnad på färgen den här gången..hade jag lämnat vitbalansen på lysrör hade den varit mycket större.

PhotobucketPhotobucket Photobucket

Vad månne Ebba har fått nys på dit under snön..

Photobucket..sådär dyker hon ner flera gånger under vår promenad. Har lite smått undrat då flickorna brukar ta med henne på länk..hur gör dom egentligen..för då jag är ute med henne stannar hon vid varje liten kisistritta.

Då vi kom hem från våran promenad..hittade jag ett ljusrött paket i postlådan. Den innehöll fototidningen SHOOT.

PhotobucketJag blev aningens förvånad. Vår lärare rekommenderade tidningen på fotokursen och var in på tidningens hemsida för att se om den gick att beställa hit till Finland. Det kunde man, dessutom kunde man betala med räkning, så jag tänkte, vad bra..då beställer jag den. Men hur det nu var gick den int att beställa med räkning till Finland. Så jag lämnade beställningen ogjord. Så egentligen borde detta nu vara helt omöjligt. Jag har inte betalat för tidningen och där var den..i min postlåda.

Tänker vänta och se tiden an..kanske det ändå kommer en räkning på posten.

Nu tänker jag lägga mig under filten i soffan, med ett glas konjak och lite godis. Husfruarna ropar på mig…jag blir desperat..är helt hooked 😳 .

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till harmfullt

 1. vandravidare skriver:

  Detdär skidspåret gillar jag 🙂 Angående tidningen, gillade du den?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jag har int läst den ännu..int ens bläddrat i den. Men sen när jag har gjort det skall jag berätta. Den engelska tidningen jag köpte som bara handlar om Nikon. Den är bra. Och engelskan mycket lätt att förstå.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s