one of those days

En sovdag igen en gång…URK!!! Steg nog upp klockan 10 då mannen tog hunden med sig och åkte till lande. Klädde på mig. Bäddade sängen. Åt morgonmål. Sen tänkte jag se några avsnitt av husfruarna före jag sku ta tag i dammsugaren och börja städa. Nå jag hann se ett och ett halvt avsnitt förrän mina ögonlock blev så tunga så jag bara var tvungen att lägga mig för en liten powernap…som räckte 5 timmar 😳 .

Jag har fått sova helt ifred för att ingen har varit hemma. Jo..Linda kom fram och tillbaka och hämtade morotssemlor som hon hade bakat och så for hon igen. Just när hon kom hem jaga hon upp mig ur sängen.

Så inga foton har blivit tagna idag. Den här veckan hade vi igen en fotograferingsuppgift som  hör till fotograferingskursen jag gick. Uppgiften var att fota linjer och att få ett djup i bilden. Här är mitt bidrag.

PhotobucketNu skall jag gå och baka pizza. Är aningens hungrig efter att int ha ätit något sen klockan tie.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s