dessa hurtbullar..

…som man ser överallt i skidspåren ger mig dåligt samvete. Ja, man ser flera entusiastiska motionerare vid skidspåren än vad man ser folk som springer längs vägarna då det int finns snö. Har det att göra med att skidspåren är koncentrerade till ett och samma ställe måntro?

Förutom att jag får dåligt samvete blir jag också jätte avundsjuk. Varför har int jag fått en sån gen som gör att man tycker om allt vad har med idrott att göra. För jag skulle mer än väl ha kunnat få en sån. Min Pappa bara älskade allt som hade med sport att göra. Som ung spelade han handboll och fotboll. Han gillade att simma. Så länge han orkade sprang han längs vägarna då det var torrt, då det fanns snö skidade han så länge som det bara gick. Vart tog den genen vägen..???

Den skulle passa in som handen i handsken just nu i mitt liv. Min bak är såååå tung just nu. Det är en sån kraftanstränging för mig att släpa mig ut bara för att gå på promenad med Ebba.

Idag tog det extra mycket emot..men jag gjorde det…jag tog mig i kragen och så gick vi runt golfbanan.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketUsch..detta gnällande..tänker ni säkert..och jag förstår er så väl. Vem vill läsa om allt som är negativt..då det egentligen borde finnas så mycket positiva saker att skriva om.

Och det finns det faktiskt även idag. Det kom ett kort på posten…alla hjärtans dagen till ära. Som de fakto först firas imorgon. Men det här kom idag. Avsändaren ville vara sådär smått anonym..för det sägs bara att det är från en vän. Men handstilen avslöjar en hel del och naturligtvis motivet på kortet.

PhotobucketKänner så igen oss bästaste kusinvitamin…Kramizar till dig 🙂

Dessutom så bara älskar jag dessa gamla tanter. Har t.o.m. träffat konstnären Inge Löök på nån mässa nån gång. Kortena handlar om henne och hennes granne.

Vad är int bättre än att träffa en bästaste vän över en kopp kaffe eller te och bara prata om allt och ingenting.

Och vad beträffar genen..vet jag exakt vart den tog vägen..den hoppade över dottern till dotterns barn. Vilket ju är en lycka i sig 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till dessa hurtbullar..

 1. alltidhemma skriver:

  På tal om vändagen så har jag också fått post i dag från mina vänner. Först ett vykort från Thailand från sonen med familj och sedan kom också ett kuvert från den vänliga domaren. Barnbarnet som hela året gått och drömt om att även detta sportlov få fara på skidutflykt med mamma och morfar till Molnträsket får nu se sina drömmar gå upp i rök.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vad trevligt att du har fått ett vykort av din son och hans familj..det andra var ju mindre trevligt. Stackars lilla flicka..hur skall dom förklara det för henne? Sorgligt 😦

   Gilla

 2. Beth skriver:

  Hejsan. Som tur behöver vi inte ”flintta” på i skidspåren, våra hundpromenader räcker och dåligt samvete för det behöver vi heller inte ha… Vilket underbart kort du fått, jag har inte sett det där motivet, det måste jag se om jag hittar på butiken. Sköt om dej och glad vändag! Beth

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nej det är ju sant..int behöver man ju göra sånt som man int vill. Hundpromenader är ju motion det också 🙂 Tack detsamma och glad vändag till dig också 🙂

   Gilla

 3. Helena skriver:

  Inge Lööks tantkort är helt ljuvliga ! Man blir glad över dem
  Fina foton har du igen tagit ! Är det ett blåbär på ena bilden eller ser jag i syne ?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jooo..dom är nog så roliga 🙂 Tack! Nej det är nog inget blåbär..det är såndärna bär som finns på en del buskar på hösten..nu kommer jag int ihåg vad buskarna heter. Många har dom som ”staket”. Man kan göra saft av dom som lär vara mycket näringsrik. Bärena är svarta. Du har garanterat sett såna då du är ute och går 🙂

   Gilla

 4. Kamomilla skriver:

  Fina bilder!! Jag tycker du utvecklats igen!! Djup och fokus och bildspråk .. Kul!!
  Ju mer man övar desto mindre behöver man tänka före man knäpper.

  Gilla

 5. livsnjutarn skriver:

  Sitter här i all sköns ro och beundrar dina naturbilder, helt fantastiskt!
  Ha en bra dag!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s