-10 grader kallt..

..stod det på mätaren då jag kollade utetemperaturen före jag gick ut och gå med Ebbasen idag. Naturligtvis klädde jag på mig enligt det. Vilket visade sig vara aningens för mycket. Var helt svettig då vi kom hem. Först på slutrakan slog det mig att jag måst ha sett fel. Konstigt hur man int reagerar då man går ut då man i sitt hvud tror att det är en viss grad. -1,0 visade ju mätaren…kanske jag borde ta glasögonen på mig nästa gång jag kollar.

För omväxlings skull gick vi till bläsnäs stranden.

Marken och himlen gick in i varandra..allt var jämnt gråvitt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPå vägen från stranden träffade vi på Ebbas kompis W. Egentligen skulle vi nog int ha träffats om Ebba skulle ha gått normalt, för W och hennes Husse kom en god bit bakom oss. Men sini då Ebba får syn på nån hon gillar, då lägger hon sig ner och väntar, och man får int henne nånstans.

PhotobucketTänk att hundar också känner igen dom som dom gillar…för det finns hundar som Ebba int är såå ivrig på att träffa.

Igår kväll kom husbanden min hem från Jyväskylä. Han hade besökt Pandas fabriksbutik. Int sååå bra för blodsockret. Men som han sa då han gav godiset..man behöver int äta upp allt på en gång sen…visst 😉

PhotobucketNu skall jag försöka plocka undan lite här hemma och laga något att äta åt oss..sen skall jag lägga mig i soffan framför TV:n och Desperate Houswifes sjunde säsong. Köpte den igår som vändagsgåva åt mig själv och åt Elin 😳

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till -10 grader kallt..

 1. Vandravidare skriver:

  Det är nästan som att fota svart vitt nu.Gomåron och försenad vändagshälsning.

  Gilla

 2. Linda skriver:

  Om ni e snälla kan ni ju spara nån lite småkbit åt mig o av de goda 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Säger du det…choko finns det nog kvar av..och av lakritsstängerna..med påsarna med olika sorter är snart slut 😉

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s