det är inget vidare före..

..att åka upp till österbotten idag. Men med bra inställning går det säkert riktigt bra. Man behöver ju int ha bråttom.

Har varit ut och skottat snö. HUH…trodde först då jag började skotta att jag höll på att få jättelågt blodsockervärde eftersom jag kände mig yr och mådde illa..gick in för att mäta det..och det visade 13,9..alltså aningens för högt. Tydligen kan man känna sig konstig då också och i synnerhet nu då jag ganska länge har haft låga värden. Stack lite insulin och så for jag ut igen. Den här gången gick det betydligt bättre. Fick allting skottat.

Ebba satt ute på bakgården i inhängnaden så länge jag skottade. Hon brukar hålla sig där bättre än bra, vilket gjorde att jag blev aningens förvånad då jag såg hunden komma gående emot mig då jag rundade hörnet från framsidan. Den rackaren..In tillbaka med henne och där hölls hon tills jag hade skottat färdigt.

Har int tagit några foton idag så ni får nöja er med mitt bidrag till uppgiften i fotokursen vi hade den här veckan. Vändagen till ära skulle vi utrycka kärlek, och då med att vidga våra vyer. Jag är ingen stilleben fotograf men prövade sätta upp något som jag tänkte kunde representera kärlek.

PhotobucketHa ett trevligt veckoslut, gott folk..det tänker jag ha 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till det är inget vidare före..

 1. gretaj skriver:

  Välkommen hit upp! Dunsigt väder ute men solsken inne gläder ju själ och sinne
  och tänk vilket MINNE 🙂

  Gilla

 2. Vandravidare skriver:

  Välkommen till Österbotten 🙂 Och vilket fint foto!!! Uppfinningsrikt

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s