en helg i österbotten..

…betyder en helg fylld av kvalitetstid med lilltösen våran. Hon är bara en sån glad liten människa. Dessutom så är hon int alls blyg, fast kanske ändå lite avvaktande i början. Sen då det första ögonblicket är över är det bara att njuta och det gör man ju så gärna.

Hon har under dom här månaderna som gått sen vi sågs sist utvecklats i raketfart. Hon sätter sig upp och sitta själv från liggande ställning och tillbaka ner. Hon drar upp sig där var hon får tag. Hon gillar att krypa upp i famnen. Hon säger mam-mam-mam och pap-pap-pap och tat-tat-tat.

Här kommer bilder från helgen som gått. Det mesta är av gullungen fast föräldrarna nog också fick vår uppmärksamhet.

PhotobucketPhotobucketPå lördagen var vi till stan fram och tillbaka. Vi åt världens största och godaste fastlagsbullor på Görans cafe´, till middag åt vi tortillas.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketCilla vill så gärna paja Ebbasen, men så fort hon kommer för nära drar Ebba sig undan.

PhotobucketPhotobucketPå söndageftermiddagen tog det roliga slut. Den lilla familjen skulle på baby sim och vi började vår färd söderut. Vi fick många meddelanden och telefonsamtal att vi skulle köra försiktigt. Det hade kommit så mycket snö i Åboland så det närmast var kaos på vägarna. Men hela vår resa var helt kaosfri. Då vi närmade oss Reso kunde man se att det hade kommit ordentligt med snö. Men det mesta var redan plogat och det hade slutat snöa.

Då vi åkte från Vasa såg vi en plogbil.

PhotobucketAnnars var vägarna i gott skick förutom att allt var gråare än gråast.

PhotobucketDet var den miniresan. Tack till den lilla Familjen för att vi fick komma. Det var en sann glädje att få umgås med er alla igen en gång. Nu väntar vi bara på att få träffas igen.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en helg i österbotten..

 1. Helena skriver:

  Såå härliga de små liven ! Tror att er lilltös är precis i samma ålder som vårt första barnbarn. Vår lilla solstråle är litet på 10 mån. Vi träffar henne med 2-3 veckors mellanrum och varje gång har hon ”lärt sig” nya saker 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är dom det 🙂 Livets krydda! Jo hon fyllde 10 månader den 16 februari. Vad roligt att ni får träffas så ofta, här är det lite längre mellanrum mellan besöken, men hoppas att dom en dag skall flytta söderut så avståndet blir mindre och vi får ses lite oftare 😀

   Gilla

 2. Ninnu skriver:

  Är det alltså till Vasa som ni varit? Vi var som hastigast in till Vasa och äta på lördagen och jag tyckte att jag såg nån lite halvbekant med kameran i högsta hugg på gatan. Kan det varit du?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo vi var till Vasa 🙂 och jo vi var in till centrum på lördagen så det kan bra ha varit jag 😀 Är så inne i mitt fotograferande då jag fotar så jag ser och hör ingenting..kanske jag annars sku ha märkt dig 😉

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s