en fastlagstisdag

Kan också firas med en bästaste kusinvitamin på landsvägen till Gustavs och tillbaka. Blev igen en gång ombedd att komma med på en road tripp då kusinen min hade jobbärenden. Och visst..det säger man ju int nej till om man int har något annat för sig. Som förut 4 timmars ostörd uppmärksamhet. Bara vi två och en massa prat. Vad ger mer energi än det?

Photobucket

Då jag kom hem från bilfärden for jag till min Mamma och sökte systrans Ingrid. Ingrid är sjuk och har därför varit hos min Mamma istället för på dagis. Idag på eftermiddagen hade min Mamma annat för sig, så Ingrid kom halva dagen till mig. Vilket också var riktigt roligt. Ingrid är en sån lillgammal gullig liten tös. Med henne blir tiden int alls lång, åtminstone int för mig. Men tror nog hon också tyckte om att vara här, speciellt med Ebba.

PhotobucketHar köpförbud. Men som jag nu råkade få ett 20 euros köpkort till Iittala, kunde jag bara int låta bli att köpa två kastehelmi ljuslyktor som jag suktat efter länge. Problemet var bara hurdan färg. Hade tänkt mig någo grannt och kom hem med två bruna.

PhotobucketPå samma färd fastnade en primula i mina fingrar. Lite vårfägring 🙂

PhotobucketSå gick min fastlagstisdag och ingen fastlagsbulle har blivit intagen. Dock ingenting att harmas över, har nog ätit min beskärda del av bullarna redan i år.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en fastlagstisdag

  1. Sarah skriver:

    Vad vårigt och fint du har gjort här på bloggen! Jag blev riktigt glad av färgerna då jag tittade in idag 🙂 Ha en skön kväll!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s