vaknade till att telefonen..

..ringde idag klockan halv tolv 😳 .

Det var min andra bästaste kusinvitamin som undrade om vi idag sku ta tag i ordnandet av våran kusinträff som kommer att ske lördagen den tredje mars.

Jag var yrvaken och hade int varit ut med Bebbasen och hon, kusinen, skulle och handla mat. Dessutom kom jag plötsligt ihåg att jag på eftermiddagen nån tid skulle och hämta Elin från ett barnläger, där hon varit som praktikant. Så vi skulle ringas senare.

Snabbt ringde jag några samtal och så var fisksoppan beställd till kusinträffen. Kastade hastigt i mig nånting att äta och rusade med Bebbasen runt golfbanan. Vädret var någorlunda då vi gick hemifrån men blev riktigt busigt ju närmare hem vi kom.

Photobucket(bilder tagna med olika bländare och slutartider)

Eftersom jag fixade fisksoppan hade vi int så mycket fixande att göra mer idag, resten blir till lördagen. Så jag undrade om Kusinvitaminen min ville komma med mig till Skanssi på cafe´. Till Skanssi därför att där stänger int cafeérna klockan fem och jag ville prata längre än en timme. Så då bestämde vi att göra så.

Medan vi satt där på Cafeét råkade min andra bästaste kusinvitamin gå förbi. Plötsligt hade vi kusinträff i minimal storlek.

Hur roligt var int det 😀

Så nu har jag laddat batterierna i två dagar med en massa positiv energi. Hoppeligen håller det i sig några dagar så att jag får nånting gjort resten av veckan.

Till slut en bild av tulpaner, samma som i headern, bara för att pigga upp en grådaskig dag.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till vaknade till att telefonen..

 1. vandravidare skriver:

  jag har oxå laddat batterierna denna morgon med en kort promenad.Här har det kommit mera snö, vitt och vackert! Ha en bra dag! Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vad bra! Här är det tö och grått. Ny snö är nog det vackraste, isynnerhet när den är orörd. Ha en bra dag du med 🙂 Kram

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Dags för dig att ta en sväng via min blogg 😉

  Gilla

 3. Kamomilla skriver:

  Besökte också skanssi idag men redan halv elvatiden 🙂 De har så gott kaffe på Cafe´Brahe.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s