simhalls besök

Vi hade redan bestämt oss för att besöka den nyss öppnade nyrenoverade Impivaara simhallen under sportlovet. Lördagen visade sig vara en perfekt dag för det. Först var Uffen och Linda ut med Bebbasen..medan jag sov 😳 och sen åkte vi iväg.

Parkeringsplatsen var full av bilar och då är int den någo liten. Vi undrade smått om vi alls skulle rymmas i simhallen. Men det var helt onödigt. Simhallen är nu utbyggd så att om det förut fanns en 50 m:s bassäng, en barnbassäng och en hoppbassäng, fanns det nu förutom dessa en 25 m:s bassäng, en terapibassäng och en kallvatten bassäng. Dom flesta som var där var där för att uppleva allt det andra, vi var där för att simma. Förutom Elin och Linda som var där även för att konditionsträna.

Det var en härlig känsla att igen få simma efter två års uppehåll. Visst hade vi kunnat besöka nån annan badinrättning medan Impivaara renoverades, men då Impivaara är bäst. 50 m:s bassängen är min absoluta favorit. Jag simmade en kilometer och vattensprang i 30 minuter. Gissa om mina muskler var sjuka på kvällen.

PhotobucketFör att vara säkra på att vi nu skall återta vår gemensamma hobby, köpte vi tie gångers kort, eller armband i det här fallet. Ser verkligen fram emot nästa besök till världens bästa simhall 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s