en ny bekantskap

Nu har jag fått lov att skriva om det 🙂

Det är nämnligen så att yngsta sonen min har gått och blivit kär. Som det alltid är vet föräldrarna ingenting förrän det av en slump uppdagas. Så gjorde det på fredagen.

På lördagen före vi for och simmade förde vi min bil åt honom. Då han kom ner efter nyckeln var han inte ensam. Med sig hade han sin flickvän. Spännande värre.

Ännu mer spännande var det då vi kom hem efter simmandet och fann dom båda här hemma. Alexander hade guidat runt henne i Pargas och här hemma hade dom sett på foton. Vi hade en verkligt trevlig kväll tillsammans, med mycket skratt och prat. Vi åt tortillas och tittade på TV. En riktig familjekväll.

Kan bara säga att Alexander har hittat en riktig pärla, en som är värd att hålla i med hull och hår. Hon är mycket trevlig och jätte söt.

Fick även lov att sätta ett foto av dom hit på bloggen, men helst int det här. Alexander är nu int någo vacker precis..men det är däremot hans flickvän. Och det är väl huvudsaken, eller hur,  Alexander? Skulle nog ha satt ett annat om jag sku ha haft ett. Men du var lika dålig på alla. Det här var bäst 😉

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en ny bekantskap

 1. elovena skriver:

  😀 Men hur säger du om din pojk, VISST e han också vacker! Vi ser ju att han håller på och kommenterar nånting och flickvännen har roligt. 🙂 Mysiga ungdomar!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   😳 Du har så rätt..man skall se omständigheterna i bilden och int det yttre 😉 Han själv tyckte int alls om fotot. Nog är dom så gulliga ens ungdomar, jo!

   Gilla

 2. lma7 skriver:

  Söta är de båda två, säg inte annat! 🙂 Trivs säkert i varandras sällskap.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s