en lycklig Ebba

Det här inlägget kommer att handla om Ebba och enbart Ebba. Igen en gång blir det more is more..har såna svårigheter att välja.

Mannen i huset har igen haft en jobba hemifrån-dag så vi var alla tre ut på promenad. Vädret som hela morgonen varit soligt blev plötsligt mulet. Men vad gjorde det när graderna visade på 4 plus.

PhotobucketI början på vår vandring bor Ebbas kompis Teddy. Idag råkade han komma med sin Husse hem just då vi gick förbi. Hundarna fick riktigt gosa med varandra. Sååå gulligt.

PhotobucketDå vi kom till Golfbanan släppte Uffen Ebba lös och började kasta snöbollar som Ebba glatt sprang efter. Hon njöt bara värre.

PhotobucketDet var en sådan fart på henne. Då hunden har roligt har man själv också roligt. Vi fick oss många glada skratt.

Efter lekandet satt vi fast henne för på vägen kom en matte med sin hund. Då är det behändigt med godis. Godiset hjälper henne att lyda, och det funckar nästan alltid.

PhotobucketVi hade en riktigt skön promenad. Idag kunde man se hur snön smalt. Men det är nog för tidigt att säga hepp ännu. I morgon kan det ju snöa igen som det gjorde igår.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en lycklig Ebba

 1. elovena skriver:

  Oih så fina bilder av Ebbasen. Och vetdu; hundkompisen är SÅ lik vår Busiga Mossebjässen… lite skillnad ser man på nosens färgnyans men annars är de nog som två bär! 😀 Är det en lugn eller livlig Teddy? –Roligt namn förresten. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Busiga Mossebjässe 😀 Det är roligt att se hur hundar också kan likna på varandra. Det är nog en riktigt lugn Teddy hund, Ebba har aningens mera energi.

   Gilla

 2. vandris skriver:

  Hundar och snö är bara för ljuvligt 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s