en fredag

Hade sedan länge bokat dagen för ett info tillfälle som jag bara måste gå på för att gå vidare i mitt liv. Har varit super nervös och ångestladdad inför det här tillfället. Och det blev sannerligen inte bättre av att jag var där. Ju mer dom berättade desto mera ångest fick jag. Så nu är jag helt tom.

Vi hade till uppgift i våran fotokurs att ta en bild som beskriver hurdana vi är som personer och vilka värderingar vi har. Men man fick inte ta nåt foto på sig själv. Helst skulle fotot vara abstrakt.

Det var minsann ingen lätt uppgift hon gav oss. Tänkte först att det där klarar jag int av.  Är inte tillräckligt kreativ tycker jag. Men det otroliga är att då man får en uppgift börjar det att snurra i huvudet hela tiden. Vad man än gör, finns den där under och gör sig påmind.

Till slut fick jag till det. En dyster bild av en dyster person.

PhotobucketFörklaring:

Bilden handlar mest om min personlighet. Det gråa råddet och färgen är min mörka sida, som är ganska stor just nu, mycket ångest, deppighet och oro. Nystanet representerar hur jag vill att min depression skall nystas upp och allt skall bli bra igen. Med den rosa färgen vill jag visa min ljusa sida..vilken nog är svår att hitta bland allt det deppiga. Men tycker själv att jag är en ganska kärleksfull, omtänksam och osjälvisk person. Ängeln berättar om min andliga sida. Kan int säga att jag är super religiös, men tror nog det finns nån högre makt som styr oss. För mig är det Gud.

Förklaringen till bilden är kanske lite väl dramatisk och djup. Men nog riktigt sann.

Det var vad jag hade att säga idag..hoppas morgondagen blir roligare. Vilket jag är säker att den blir, med alla mina kusiner 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till en fredag

 1. Kamomilla skriver:

  Jag ser inte bilden som så dyster utan snarare som analytisk. Jag får en känsla av att du analyserar och bedömer dig själv för hårt, att du kräver väldigt mycket av dig själv. Känns som att du, som är en så mjuk person mot andra, borde vara mjuk också mot dig själv. Du är värd det. Du är fin. ❤

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Min yngre syster brukar faktiskt ofta säga åt mig då jag undrar över något att ”sluta analysera så mycket” 😉 Tack för dina vackra ord ❤

   Gilla

 2. lma7 skriver:

  Så fint du beskriver din personlighet och bilden tycker jag om! Påminner om mig, men då skulle det finnas mera rådd på bilden. 🙂 Ängeln är fin, din skyddsängel! Kram

  Gilla

 3. alltidhemma skriver:

  Jag fick en kommentar i dag om att man inte skall kritisera ett halvfärdigt arbete. Att det mörka ser råddigt ut beror väl på att det visar ett arbete som är på gång. Visst är bilden också ganska beskrivande för min situation.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Exakt..och att det hoppeligen blir resultat mot det bättre 🙂 Det har du rätt i…det är int lätt att vara en människa alla gånger.

   Gilla

 4. greta skriver:

  Ibland är bara allt ”tungt” 😦 Kram! Ha en bra dag i släktgemenskapen i morgon.

  Gilla

 5. vandravidare skriver:

  Vilken fin beskrivning! Vet du Hanna, vad du har massor med gåvor, kom ihåg det!Stor kram från mig denna soliga vårdag!

  Gilla

 6. Helena skriver:

  Hoppas du får nystanet opprett och den ljusa färgen tar överhanden ! Efter regn kommer sol … låter litet banalt men har oftast visat sig vara så 🙂

  Gilla

 7. Sarah skriver:

  Jag tycker också bilden är fin! Ha en skön dag i solen!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s