long time no see

Plötsligt blev det en ofrivillig bloggpaus. Men vad gör man då man antingen har för brått eller mycket tid men ingen ork.

Kusinträffen blev en riktig succe´. Vi hade sååå roligt. Tror jag kan säga det för allas del. Mycket lyckat.

På dagen var jag och mina bästaste kusinvitaminer och lagade i ordning för festen. Festen ordnades i en hyrd lokal. Hade själv aldrig sett lokalen, men en bättre plats hade varit svår att hitta. Ett riktigt mysigt ställe var det.

Photobucket
PhotobucketDet fanns en hel del vackra detaljer i inredningen i lokalen. Bl.a. dom här:

Photobucket
PhotobucketVi dukade med muminkärl, bara för att jag råkade ha tillräckligt av dom och för att det saknades djupa taldrikar i lokalen. Vi skulle ju äta fisksoppa. På grund av dom färggranna muminkärlen, blev hela dukningen färggrann, lite påskaktig eller våraktig, hur man nu tar det.

Photobucket
PhotobucketKlockan fem hade vi träff utanför festplatsen och därifrån vandrade vi alla till kyrkogården och lade en bukett och ett ljus på vår kusins grav.

Därefter återvände vi till lokalen och så fick festen börja.

Systran min och mina bästaste kusinvitaminer.

PhotobucketTyvärr kunde int min syster från Åland delta, vilket var synd..hon var nog så saknad.

PhotobucketJag och min Husband!

Här kommer också ett foto på min ena bästaste kusinvitamins man, bara för att han visa fingret åt mig 😉 Har int frågat honom om lov att sätta fotot hit, men hela diskusionen vi hade just då handlade om just det, vems foto jag kan sätta hit på bloggen. Jag valde att sätta dom som jag vet att int har nån skillnad.

PhotobucketVi hade roligt långt över midnatt. Men sen då ett par började försvinna, började alla göra det. Jag och Kusinen min blev kvar och städade undan det sista.

Gårdagen var en ”att inte komma upp ur sängen ” dag. Så det finns ingenting att kommentera om den. Förutom att jag missade det vackra vädret.

Idag vaknade jag av att en bästaste kusinvitamin ringde klockan halv tolv 😳 . Hon hade ledigt några timmar och ville att jag skulle komma och ta foton till dom. Jag var inte sen att säga nej. Det betydde fotografering för mig och utevistelse för Bebbasen. Allt i en smäll, precis som det brukar.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Ebba var nöjd då hon fick springa på isen. Hon blev också nöjd av att få träffa två nya hundvänner.

Kusinen min bor på ett härligt ställe. Gissa om solen värmde där vi satt på stranden.

Lite väl ljust och soligt var det för att få vackra foton. Men några fick jag nog..såna som jag tycker att är vackra. Får ta och fara dit på nytt nån dag då det är lite mulet.

Då jag kom hem fastnade jag vid istapparna som hänger ner från taket. Vitt och blått, nice!

PhotobucketTill slut en inbjudan vi fick på posten i fredags. Det skall bli bröllop i vår. Närmare bestämt i Maj. Äldsta sonen med sambo skall gifta sig 🙂

PhotobucketNånting roligt att se fram emot, alltså 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till long time no see

 1. Juanita skriver:

  Vad härligt att ni fick den bästa kusinträffen! Glad för din i er skull! O vilka fina foton du har tagit i solskenet!!!
  Å vad härligt m bröllop! Säkert lite spännande oxå då eget barn gifter sig! Sköt om dej vännen! Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..den blev faktiskt såå lyckad. Tack och tack 🙂 Bilderna jag egentligen var där för att ta, blev int så lyckade som jag hade hoppats. Jooo..visst är det härligt och faktiskt jätte spännande. Detsamma till dig 🙂 Kram

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s