hur det nu kom sig..

..kom herrn i huset hem med en bukett tulpaner på torsdagen på kvinnodagen. Fast jag tycker att jag gärna skulle villa få blommor vilken dag som helst under året, kändes det ju nog bra, måste erkännas 🙂

Photobucket

Gårdagen bjöd på absolut ingenting revolutionerande. Jag rusade runt golfbanan med Ebbasen eftersom den yngre sonen skulle komma på pikavisiitti. Och så var det ju fredag vilket betydde fredagshandlande och inte att förglömma en stund på cafe´. Bara drömmandes bort från allting.

Fotouppdraget den här veckan var att ta ett foto mot solen. Med ett motiv i förgrunden som skulle synas och inte bli mörkt. Prismorna fick synas. En mycket svår uppgift tyckte jag. Men efter försök och misstag fick jag till det någorlunda. Det har ju som tur varit flera soliga dagar den här veckan så jag har verkligen kunnat öva mig. Både med Elin och med Ebbasen.

PhotobucketHär en övningsbild på Ebbasen.

PhotobucketIdag står det simning på vårt program. Vi skall alla utom Elin ta oss till Impivaara simhall och simma loss. Nå Linda hon är först i gymmet och sen och simmar. Men det är inte min stil. Jag gömmer min kropp helst under vattnet. Vilket jag tycker att är skönt. Det finns inte en bättre känsla än att ha kroppen omringad av vatten. Den enda motionsform där jag int får ont nånstans, vattnet har på något sätt en mjukt läkande effekt.

Ha en skön lördag gott folk 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s