lågt blodsocker

Har int så värst ofta riktigt lågt blodsocker. Idag var det rekord. Vi var och simmade till Impivaara och jag simmade min vana trogen 1 km. Efter det brukar jag gå och kolla mitt blodsocker och äta något smått. Idag då jag gick och mätte visade det 2,9…och jag hade int nån känning, absolut ingen. Så jag klämde i mig två bananer och gick tillbaka med mitt vattenlöpningsbälte till bassängen. Kände mig aningens rädd. Tänk att jag int hade kännt något alls..det är lite otäckt..i synnerhet då man är i vatten.

Min matta som jag virkar är nu i det skedet att första härvan av garnet är på slutrakan. Så jag tog en ny härva för att nysta upp det. Förra gången satt jag det runt ryggstödet av en stol och det gick superbra. Den här gången började det krångla redan där på stolen och dum som jag var tog jag bort härvan därifrån. Det skulle jag aldrig ha gjort. Det blev ett sånt förskräckligt arbete förrän jag hade garnet uppnystat. Man brukar ju lära sig av sina misstag och det har jag verkligen gjort nu.

Så nu har jag ett nytt stort nystan till mitt förfogande. Ingen orsak att int ta tag i mattan och få den färdig.

PhotobucketMen tyvärr är jag ganska bra på att hitta ursäkter.

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till lågt blodsocker

  1. Ninnu skriver:

    Sån tur att du steg upp och mätte! Det varma vattnet har tyvärr sån verkan på kroppen att det inte känns 😦

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s