en vacker måndag

Efter att jag ätit morgonmål/lunch gick jag ut med Ebbasen i det vackra vårvädret.

PhotobucketDet är verkligen slaskigt nu. Allt smälter i rekordfart och det märks på vägarna. Vi gick runt golfbanan. Där är definitivt skidsäsongen över, tror jag. Eftersom dom har plogat bort snö från diverse ställen, för att snön skall smälta snabbare just där, för att gräset skall komma fram, så att golfsäsongen kan börja så fort det är någorlunda torrt.

Trots att det faktiskt är ganska så slaskigt och träckigt, får man tydliga vårkänslor när solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt. Förutom blåsten då, men den var int heller så farligt kall idag.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketNu har jag gjort min hundägarplikt för idag. Ebbasen har fått motion och frisk luft. Samtidigt som även jag har fått det 😉 .

Men nu är orken slut. Nu vill jag helst slänga mig på soffan.

Men det där samvetet som gnager i en gör det lite omöjligt att helt kunna slappna av. Det finns så mycket att göra. Disken, byket, för att int tala om hundhåren. Borde bli vän med herr dammsugare igen…men tror det får bli tills imorgon 😳 .

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en vacker måndag

 1. Kamomilla skriver:

  Jättefina bilder!!

  Gilla

 2. alltidhemma skriver:

  Vackra vårbilder! Visst var bilderna i föregående inlägg också vackra men dem vågar jag inte kommentera.
  Ha en bra vårdag!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s