en tripp till Gustavs

Min bästaste kusinvitamin bad mig igen komma med henne som sällskap då hon skulle söka en leverans till Gustavs. Och jag tackade naturligtvis int nej. Det är så roligt med lite omväxling till vardagen.

PhotobucketVädret visste int riktigt vad det ville idag. Än var det solsken och än slaskade det. Dessutom blåste det ganska så ordentligt.

PhotobucketJag tog kameran med mig eftersom det såg vackert ut då vi startade. Tänkte att några vackra vyer som man ser under resan dit skulle vara roligt att få på bild. Men varje gång vi kom till ett sånt ställe, regnade det. När vi kom till platsen dit kusinen min hade ärende steg jag av lite före. Stället är precis vid vattnet. Tänkte att istället för att sitta i bilen och vänta kan jag lika gärna göra något nyttigt.

PhotobucketJust då råkade vädret visa sig från sin bättre sida.

På den vackra stranden fanns en massa skrot och grävmaskins skopor. Skrot kan också vara vackert. Allt ligger i betraktarens ögon.

PhotobucketPhotobucket

Kan bara konstatera att fyra timmar igen gick i ett nafs. Helt otroligt. Förstår att hon vill ha sällskap då hon kör så långa vägar.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en tripp till Gustavs

 1. Kamomilla skriver:

  Alltid roligare att åka med sällskap! Jag är glad att min gubbe kommer med på torsdagens jyväskyläkeikka! 5 timmar ensam i bil är ingen höjdare precis!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så är det..tiden går som sagt mycket snabbare. Vad roligt att han kommer med dit.. 🙂 . Min gubbe var i Jyväskylä idag från jobbets sida. Han kommer ensam körandes därifrån idag kväll. Antagligen går telefonen het med diverse barn och svärmor.

   Gilla

 2. Beth skriver:

  Jättefina bilder! Kram Beth

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s