Grönt

Eftersom mina inlägg är så infantligt enkelspåriga och tråkiga fick jag plötsligt lust att göra något jag aldrig gjort förut. Nämnligen anta en utmaning. Den här gången blev jag inspirerad av Tedags hos tant Ninettes gröna inlägg. Hon hakade på utmaningen från E.R.R.Y. som tipsade om Mrs Hardys gröna utmaning.

Hos oss finns det faktiskt en hel del grönt..trots att jag egentligen är en blå människa.

Gröna glas. Dom köpte vi för att matcha våra tallrikar från Pentik som heter Aino och har gröna detaljer. Tre gröna Mariskålar…tre av typ 16 olika färgers som jag har i mitt skåp. En detalj från en keramiktavla gjord av Heliä Liukko-Sundström. En grön glas droppe..gjord av Hippo-glas som finns i Nagu.

PhotobucketGröna köksknivar, som jag tyckte såg förskräckliga ut då vi köpte dom, men vi köpte dom trots det för dom skulle vara dom bästa knivarna. Nå..kanske knivdelen är bäst men plastet i skaftet är det inte och det är ju det som är så fult.

PhotobucketEn rund pentikljustake eller vas, hur man vill ha det. En grön bok av författaren jag just nu håller på att läsa en bok av. En trött flicka i en grön soffa under en grön filt. En grön ram, ett bättre än bra köp, gillar den jätte mycket. Gröna kuddar i sovrummet. Den som är främst har jag sytt själv.

Photobucket

En grön detalj på nyckelringen till nyckeln till min bil som jag fick före julen.

PhotobucketEn grön detalj på en plåtburk. Plåtburkar som man absolut int kan ha för många av enligt mig. Ett födelsedagskort till Farfar i huset av barnbarnet. Kalendern på väggen som är mitt allt i allo, utan den skulle jag glömma allt som jag måst komma ihåg. En låda från House Doctor full med stickmönster och sy-mönster.

PhotobucketLite grönt på ett hjärta som jag sydde efter julen. Gillar mönstret med fåglarna jätte mycket.

PhotobucketTill slut tre plåtburkar som jag förvarar te i, samt en grön liten groda som egentligen är ett skrin. Jag har fått den av min bästaste kusinvitamin och den är mig så kär.

PhotobucketHade kunnat ta flera bilder av gröna saker. Den här gången fick det bli dom här.

Bilderna i collagen har inget samband med varandra, men what the heck, ni förstår väl pointen.

Vilket var GRÖNT 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s