herr dammsugaren…

..för visst är en dammsugare en herreman..har jag spenderat en tid tillsammans med idag. Mycket välbehövd tid. Tid som jag skjutit upp och skjutit upp. Nu är några veckors dammråttor och hundhår borta från golven. Vilken lättnad. En känsla jag borde komma ihåg då det blir dags att dammsugas igen.

PhotobucketFörutom dammsugandet, torkade jag damm. Nu känns det skönt att lägga sig på soffan och bara vara utan skuldkänslor och samvetskval.

PhotobucketAnnat som ger mig samvetskval är dessa kyssar som jag nu bara råkade få tag på igår. Dom är bara så förrädiskt goda och en är ingenting 😳 .

PhotobucketDetta samvetskval tänker jag strunta i ikväll. Tänker som sagt ligga i soffan, klämma i mig kyssar och test smaka ett vittvin som kommer att bjudas på sonens bröllop.

Det är The Closer som rullar i våran TV nu kväll efer kväll.

Photobucket(bilden kopierad från discountdvdboxset.com )

I morgon är det deadline för att bidra till utmaningen i fotokursen den här veckan. Uppgiften var att ta en vårbild utan att solen syns.

Jag fuskade lite. Hade sett ett så fint foto på en blogg av syrenkvistars knoppar som slagit ut. Så i början av veckan tog jag in en bunt syrenkvistar. Satt dom i varmt vatten (en gång per dag) och såg till att dom varje dag var i solen. Nå dom sprack int ut helt och hållet men knopparna svällde och det gröna började synas.

PhotobucketNåväl, eftersom jag fuskade bidrog jag med ett foto till. Ett taget av bäcken på golfbanan i veckan. Vet att man alltid skall kunna bestämma sig för ett foto då man skall bidra med ett foto. Men som det oftast är med mig kan jag inte välja.

PhotobucketOch dessutom tyckte jag fuskfotot var mera våraktigt 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till herr dammsugaren…

 1. vandravidare skriver:

  Ser inte ”fuskfotot” men jag gillar bäckfotot skarpt! Kram och skön lördag kväll i soffan 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..gillar nog också det..gillar ju allt som har med vatten att göra 🙂 Kram och god morgon till dig 🙂

   Gilla

 2. alltidhemma skriver:

  Jaså dammsugaren är en herreman. Det förklarar orsaken till att jag har ett visst motstånd mot att ha för nära kontakt med den. Visst borde jag förstått det tidigare också. Den kräver ju en viss påtryckning för att den skall börja fungera.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   I så fall borde den vara en dam vad gäller mig 😉 Men en herreman är den nog 😀 Fast vårt förhållande int är den bästa! (dammsugarens och min, vill säga)

   Gilla

 3. Lena skriver:

  Jag har aldrig tänkt på det men dammsugaren är faktiskt en han! 🙂
  Bilden på syrenkvisten tyckte jag om, det är ju inte en fuskbild utan en fuskvår. Men de svällda knopparna stämde inte riktigt in om det vita i bakgrunden skulle vara snö, så som jag uppfattade det först.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är det en han 🙂 Fuskvår låter bra. Det är sant…tyckte bara det skulle se fint ut med vit bakgrund, för att få den gröna färgen att ploppa fram.

   Gilla

 4. Sarah skriver:

  Tycker också fuskvår låter bättre än bild, för i konsten är ju allt tillåtet och foto är nog konst. Och så tycker jag man nästan kan höra bäcken porla. Härligt!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så är det väl..man skall kalla det för kreativitet 😉 kanske och då finns det ingen gräns 🙂 Tack!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s