hos systran min

Var till systran min idag och hälsade på en liten stund. Bara för att få lite annorlund bilder att sätta upp här på bloggen…nå..neeejjjjj…ville naturligtvis träffa dom små liven. Alltid lika glada och goa.

Photobucket

Systran min bor i ett fint gammalt hus.

PhotobucketDär finns bl.a. en kakelugn i salen som jag gillar jättemycket.

PhotobucketI ett av fönstrena i köket hänger en blomampel som ser ut som ett ägg. Så vackert i sin enkelhet.

PhotobucketEn annan orsak varför jag for dit på besök var snödropparna som jag vet att brukar finnas i mängder på deras gård. Trots att Kajsa själv hade lagt märke till några få som ännu var i knopp, hittade jag vid husknuten några som var helt utslagna.

PhotobucketDom är bara så vackra 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hos systran min

  1. gretaj skriver:

    Visst är dom vackra! Och du Hanna ser allt från rätt vinkel genom linsen 🙂 !

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s