om gårdagen var full..

..av ingenting så har den här dagen varit full av allt möjligt, trots att vi har haft en timme mindre till vårt förfogande.

Dagen började med att vi åkte och simma. Simmade som vanligt 1 km och vattenlöpte ½ timme. Blodsockret hölls inom rimliga gränser antagligen för att jag int stack insulin till morgonmålet. Har en gång prövat simma med simglasögon men klarade int av det..nu har jag så smått övat mig, så nästa gång tar jag dom med mig igen. Det går så mycket snabbare om kroppen är i linje och man får int så ont i nacken. Efter simningen är jag alltid lugn och harmonisk, sååå skönt.

Vi var int och fredagshandlade på fredagen, så det blev idag istället. Nu har jag kyllskåpet fullt av mat, bara att få sig mobiliserad nu varje dag för att fixa till det.

Efter handlandet åkte vi till Plantagen för jag hade läst extra dåligt i reklamen som var i tidningen och trodde att vissa grönväxter såldes billigt. Nå så var då inte fallet. Men fick i varje fall köpt narsisser. Utekrukorna ser allt annat än fräscha ut just nu.

PhotobucketDå vi kom hem möttes vi av en glad Ebbas. Det börjar gå riktigt bra för henne att vara hemma ensam nu. Det hör till ovanligheterna att hon har gjort någo illa. Jag fick sån lust att åka till Mustfinn då solen sken så vackert då vi kom hem. Så då gjorde vi det. Och jag lovar det här är sista gången det visas bilder på is för den här vintern..våren. För nästa gång jag åker dit, lär det nog int finnas någon is alls kvar.

PhotobucketJa..och Bebbusen våran..hon var ju glad som en lärka av att få komma ut och motionera i friheten.

Speciellt glad var hon när hon fick godis 🙂

PhotobucketNu skall jag ännu se några avsnitt av Project Runway All Stars som jag har laddat ner och sen skall jag krypa ner under täcket.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till om gårdagen var full..

 1. Helena skriver:

  Ni är duktiga som kommer er ända till Impivaara och simma !
  Igår tog jag bort de bedagade Erikorna och tallriset och satte istället dit narcisser ( eller är det minipåskliljor ?) . Det såg genast så lovande och vårlikt ut ! Bara mannen får bort de sista ljusslingorna bara … 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är nu så att Impivaara är bäst..gillar att simma i en 50 m:s bassäng..och där finns en sån. Kan tro att det ser vackert ut efter vinterblomstrena som nu är helt bruna och fula.

   Gilla

 2. Juanita skriver:

  Ni är duktiga som kommer er iväg o simma! O ända till Impivaara säger jag med!

  Så fina bilder du tagit i Mustfinn, får riktigt lust att fara dit ut när jag ser dem!

  Hoppas du har d bra!
  Kramar

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vi är ju bara vi. Jo, jag tycker om Impivaara…har att göra med att man får vara anonym där och så gillar jag faktiskt 50 m:s bassängar bättre än 25 m:s.
   Tack..det är så lugnt i Mustfinn.
   Tack..jag har det nog någorlunda..hoppas du har det bra!
   Kram.

   Gilla

 3. Ninette skriver:

  Dina bilder blir bara finare och finare! jasså, du är också project runway- fan – jag tror inte jag missat ett enda avsnitt!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jo jag gillar det programmet, har int heller missat ett enda avsnitt. Har nu sett alla som kommit ut. Laddade ner säsong nie och Project Runway All Stars. Den senare har andra domare och det känns lite lustigt för jag gillar dom som är där i vanliga fall..i synnerhet Tim Gun (skrivs det Gun eller Gunn?) och Heidi Klum. Det är så härligt och se hur dom kan få ihop fina kläder av ingenting på noll tid.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s