julrosen min..

..har slått ut med en massa blommor. Dom är så vackra bland med allt det bruna och fula. För tyvärr är det så, att det just nu int är sååå vackert i naturen ännu..men snart..snart börjar allting grönska.

Photobucket

Hade mitt påskpyssel i huvudet hela kvällen igår. Jag hade ett problem som jag funderade på hur jag skulle lösa det. Sen funderade jag på kvistar. Hade tänkt mig björk kvistar, men då det finns allergiskt folk i släkten. Sen tänkte jag på jasmine buskens kvistar. Till slut somnade jag, utan att ha beslutat något alls.

Idag morse hade jag klurat ut mitt problem. Nu behövde jag bara lite tillbehör. Och så ville jag annars bara besöka en hobbyaffär i Åbo som har allt mellan himmel och jord. Man blir bara så inspirerad då man går in dit.

Efter hobbyaffären åkte jag till Skanssi för att köpa fjädrar, för hör och häpna såna fanns det inte i hobbyaffären. Samtidigt köpte jag oasis som jag tänker sticka mina kvistar i, så att dom hålls på plats i krukan dit jag har tänkt dom.

Jaaa..kvistar..hurudana ville jag ha. Det finns ju såndärna krokiga torra kvistar man kan köpa. Så jag åkte till Kauppila trädgård. Och vet ni där hade dom såna kvistar. Det fanns inget pris på dom så jag frågade biträdet. Hon kollade på dom och sa, att dom nu int ser ut som dom skall göra, dom yttersta kvistarna var bruna. Annars kostade dom 4 euro styck nu fick jag dom för 50 cent. Så jag köpte fem. Tycker dom är helt perfekta till lite påskpynt.

PhotobucketIdag har jag pysslat lite med äggen men ännu är dom inte färdiga. Har fyllt dom och satt pärlor dit vart jag ville ha pärlor, nu återstår bara att sy igen hålen och hänga dom på kvistarna.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Handarbete, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till julrosen min..

 1. Maria Carling skriver:

  Nemen hörru! Jag hade besök från Australien för länge sen en vår. Damen himlade sej över hur fina färger vi hade, när det var lite vitt och grått. De har ju samma färger hela tiden!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Du har så rätt..visst är det bra med färgombyten..men int dom som är mitt emellan..som just nu..och som sent på hösten då naturen är redo för snö och den ännu int har kommit. Men int har det hindrat mig från att se något vackert oberoende när 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s