Äntligen..

..har jag fått mina Narcisser som jag köpte på söndagen i mina utekrukor.

PhotobucketFick ide´n att sätta björkris runt innerkanterna på krukorna från bloggen Lilla K, hoppas Sarah att du inte misstycker. Jag fick dom nu int alls så vackert som du, men jag försökte, och nog blev det ett någorlunda resultat 🙂

Åtminstone ser det tusen gånger bättre ut än allt det risiga som fanns i krukorna tidigare.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen..

 1. Sarah skriver:

  Roligt att du också fixade lite björkris kring narcisserna. Jag har sett det nånstans tidigare, minns inte längre var, och tycker det gör att krukan med blommor ser lite mera ”fixad”ut så, fast det är hur enkelt som helst att fixa 🙂 Och vilket fint påskris du har fixat i nästa inlägg. Påskris har jag också tänkt ta in och pynta, men har inte hunnit riktigt ännu. Ha en skön helg!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Bra att det int var tokigt 🙂 Tycker också det såg så fixat ut, så därför stal jag ideén. Tack och tack detsamma 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s