what´s wrong..

..with this picture??

PhotobucketDet snöar. Jag vill int. Men innerst inne vet man ju att den här dagen kommer förr eller senare då våren har börjat visa sig från sin bästa sida.

PhotobucketVad kan man göra åt vädret, ingenting annat än göra det bästa av det. Och det har vi gjort. Idag var då sannerligen en perfekt dag för simhalls besök. Vi var igen till Impivaara. Jag simmade 1 kilometer och vatenlöpte en halv timme. Om jag förra gången vi var där kände att jag började lära mig att simma i rak linje, så kan jag det nog nu. Så nästa gång skall jag prova med simglasögon, det gjorde jag int ännu idag. Gick nog bra att stänga ögonen under vattnet och öppna dem igen ovanför vattenytan.

Ännu om antikmässan igår. Blev helt förundrad då jag såg vad dom tog för pris för gamla nycklar. 50-80 euro per styck. Jag råkar ha några, eftersom min Morfar samlade på såna. Helt otrolig vilket pris, eller hur??

PhotobucketNå..jag vet ju int om mina nycklar klassas enligt det priset. Men gamla är dom. Och kära.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till what´s wrong..

 1. gretaj skriver:

  Vilket väder ni har där nere??
  Här har solen lyst hela dagen men kallt.

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Oj, jag sitter kanske på en liten förmögenhet jag också då, och speciellt min väninna som har säkert 50st..hihi

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Nycklarna är ju vackra, rena konstverk. Gjordes antagligen av bysmeden eller kanske t.o.m hemma. Min farfar gjorde även lås själv.
  Trist med snö men kan väl inte bli långvarigt

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   <jo det är dom, så vackra 🙂 Antagligen inte, men tänker på mina Narcisser då det är -2 grader där ute ännu..vad månne det har varit inatt?

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s