dagens vardag

Min dagliga promenad. Vädret var vackert men Ujjjj så kallt. Ebba var glad över snön som ännu fanns kvar då vi kom till golfbanan. Annars var allt som vanligt, Ebba sprang breve och jag fotade.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEfter promenixen fick jag bråttom till hälsocentralen på läkarbesök. På grund av diabetesen skall ögona kollas varje år, och till det behövde jag remiss. Dom hade föråldrade data där om mina mediciner, eftersom jag gått hos läkare på mentalvårdsbyrån och på Åbolands sjukhus. Nu ville läkaren veta alla mediciner som jag proppar i mig. Voj ändå, man borde lära sig, men det har jag då inte. Bär int med mig en lista på mina mediciner och vilka doser. Så nu gällde det att komma ihåg. Och det är int lätt, åtminstone int doserna, medicinerna går någorlunda. Så jag fick bara ta och koncentrera mig på alla typ tie mediciner jag tar varje dag. Till slut fick läkaren vad han behövde..men så började han undra om diabetesen..när började den..när började jag med inculinet..när var jag till ögonläkaren sist…vad har mitt långa blodsocker varit… Alltså egentligen borde man ha en lapp i handväskan med alla dom viktiga tidpunkterna och medicinerna. Har inget tidsbegrepp alls..två år kan lika gärna vara ett år för mig.

Det var min dag.

Till slut en bild av en riktigt uttorkad tulpan. Vad är det med endel tulpaner, dom torkar bort innan dom ens har hunnit slå ut.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till dagens vardag

 1. Kamomilla skriver:

  Ojojoj så många olika mediciner du tar!! =:O
  Inget under att det är svårt att komma ihåg doserna.

  Du har en fin förmåga att hitta nya bildvinklar på dina promenader. Gillar golfflaggan o bollarna!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Mmmmm…tala om det.
   Tack..det är nog svårt att int komma med samma bilder varje dag..då jag går samma rutt nästan dagligen. Gick ut på gräsmattan nu, då ingen var där och kollade..annars vågar man nog int sätta sin fot dit.

   Gilla

 2. Maria Carling skriver:

  Det är alltid en njutning att titta på dina bilder. Faktiskt, inte skulle jag märka på dom att du går samma länk. Men du borde aldrig ha avslöjat att det var en uttorkad tulpan. Jag tycker att det är ett konstverk med den mörka bakgrunden. Skulle passa som tavla 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jo..det är samma länk och minsann svårt att hitta något som ingen skulle ha sett förut. Nu då det blir vår hittar man snabbt nya motiv..men under vintern ..det var helt hopplöst.

   Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Härliga bilder som vanligt 🙂 Sonen väntar på resan norrut , då blir det nya vyer

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Det förstår jag att han gör. Man vill ju så gärna hitta någo nytt att fota 🙂

   Gilla

 4. AH skriver:

  Somliga kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Somliga lämnar dem på marken. Somliga fotograferar dem där de är.
  Men nu tänker jag inte bolla med bollar utan önska dig
  Glad Påsk!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Sådär är det med bollar..för mig passar dom bäst stilla på marken.
   Glad Påsk även till dig 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s