att göra bort sig

Det är min melodi.

Idag när jag körde sonen med flickvän till stan började det hända saker..först sådär smått..

..bytte fil då vi stod vid ett trafikljus och skulle svänga..till filen bredvid för att köra rakt. Bara för att sonen sa att det var snabbare den vägen.

Sen tänkte jag köra mot rött. Sonen ropade till och jag fattade och stannade i tid.

Sen svängde jag in på gatan där flickvännen bor. Körde på högra sidan av gatan då flickvännen bor på vänstra. Sonen min sa att jag skulle stanna där och så skulle dom gå över gatan. Men jag tittade framåt och bakåt, såg inga bilar och tog beslutet att göra en U-sväng. Men så hände det ju så som det ibland gör då man gör en U-sväng, man slipper int riktigt runt för att något står i vägen, vanligtvis en parkerad bil.  Då måst man ju backa lite och sen köra runt. Men som jag nu int lyckades backa..bilen stannade tvärs över vägen. Gjorde ett nytt försök..bilen stannade igen. Då jag gjorde mitt tredje försök svängde polisbilen upp på gatan bakom mig. Jag blev nervös. Så jag lyckades int den här gången heller…men sen efter ett djupt andetag fick jag bilen dit vart jag ville.

Fattade ju direkt att nu måst jag antagligen blåsa och förklara mig. Mycket riktigt, poliserna satte ljusena på. Dom hann int med sirenerna för jag var ju framme där var ungdomarna skulle stiga ur bilen. Så jag skruvade ner fönstret och sa Iltaaa åt polisen som kom fram till bilen…sen kommer jag int riktigt ihåg vad polisen sa..men jag ursäktade mig med att jag blev så förskräckt då jag såg dom komma..nog finns det värre saker att vara rädd för än polisen svarade han. Joooo…nog vet jag ju det..men, visst har dom auktoritet då dom kommer med sin uniform och sin stora bil. Så jag blåste..två gånger. Sen visade jag körkortet och så undrade han vad jag försökte göra. Ta en U-sväng svarade jag för att släppa ungdomarna ur bilen på den här sidan av vägen.

Allt detta medan dom unga sitter och skrattar så dom kiknar i bilen.

Trevlig kväll sa polisen till mina ungdomar och kör försiktigt åt mig.

Yessss!!! I did it again 😳

Nästa släktmiddag har vi igen någo nytt att skratta åt.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till att göra bort sig

  1. vandravidare skriver:

    Målet nått, du gjorde en U-sväng och det är huvudsaken 😉 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s